Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

γιογκα



Η Ινδία... χαιρετάει τον Ήλιο

Με πολύχρωμο πίνακα μοιάζει σήμερα η Ινδία, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας συνέρρευσαν σε δημόσιους χώρους και έκαναν ασκήσεις γιόγκα πάνω στα χρωματιστά ειδικά στρώματα για αυτού του τύπου τη γυμναστική.



H ζωντανή μουσική χαρίζει μακροζωία

Η ζωντανή μουσική μπορεί να αποδειχθεί πιο ευεργετική ακόμα και από τη γιόγκα χαρίζοντάς μας μακροζωία και ευτυχία.



Ο Σάκης Τανιμανίδης άφησε το Survivor και το έριξε στη γιόγκα (φωτό)

Η Χριστίνα Μπόμπα έπεισε τον Σάκη Τανιμανίδη να την ακολουθήσει στο μάθημα γιόγκα που παρακολουθεί και ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ανάρτησε μια σχετική φωτογραφία, όπου μάλλον δεν φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά την άσκηση, σε αντίθεση με τους άλλους, και έγραψε:



Λίγη γιόγκα την ημέρα, τον πόνο στη μέση κάνει πέρα!

Η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει κάπως στη μείωση των χρόνιων πόνων της μέσης και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη. Όμως η βελτίωση είναι συνήθως μικρή έως μέτρια και δεν διασφαλίζει ότι ο ασθενής θα δει ουσιαστική βελτίωση.



Γιόγκα & βελονισμός: Ποιους πόνους ανακουφίζουν

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε εναλλακτικές θεραπείες για την αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων, προκειμένου να αποφεύγουν την υπερβολική χρήση φαρμάκων.

 



Παγκόσμια μέρα γιόγκα σήμερα! Συμμετείχε και ο πρωθυπουργός! (Βίντεο)

Χιλιάδες άνθρωποι στην Ινδία συμμετείχαν μαζικά στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα γιόγκα, που έχει οριστεί η 21 Ιουνίου.

Ο Πρωθυπουργός Ναρέντα Μόντι ήταν πιστός στο ραντεβού δείχνοντας κι εκείνος κάποιες από τις ασκήσεις χαλάρωσης κι αυτοσυγκέντρωσης, που εφαρμόζονται από εκατομμύρια ανθρώπους.