Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιάννης Βρούτσης



Βρούτσης: Νέο ασφαλιστικό εντός 6μήνου!

Πάνω στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που εκδόθηκαν την Παρασκευή θα οικοδομήσουμε τις πολιτικές του νέου ασφαλιστικού διεμήνυσε εκ νέου το Σάββατο ο υπ. Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.



Παράταση έως τις 7 Οκτωβρίου για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία

Την παράταση της προθεσμίας, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

Σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση, ενώ αναφέρει πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις.



«Βόμβα» Βρούτση: Πάνω από 430.000 οι εκκρεμείς συντάξεις - Δεν θα φέρουμε άλλη ρύθμιση για χρέη

Ξεπερνούν τις 430.000 οι εκκρεμείς συντάξεις – με βάση τις ως τώρα έρευνες – όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, επισημαίνοντας πως η καταγραφή συνεχίζεται και άρα ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Η ρύθμιση για τις 120 δόσεις που «τρέχει» είναι η τελευταία που θα υπάρξει, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βρούτσης στον ΣΚΑΙ.



Στο Φεστιβάλ Πατάτας της Νάξου ο Γιάννης Βρούτσης

Στη μεγάλη γιορτή της Νάξου που επιχειρεί να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, για το μεγαλύτερο σερβίρισμα τηγανητής πατάτας,  βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του parapolitika.gr, πήρε το κινητό του και άρχισε να απαθανατίζει τα καζάνια.

 



Βρούτσης: Ο Τσακαλώτος να δώσει εξηγήσεις για την τροπολογία μείωσης του αφορολόγητου ορίου

 Από την ολομέλεια της Βουλής, ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, ζήτησε την παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την τροπολογία περί μείωσης του αφορολόγητου την οποία κατέθεσε.



1.072.216 εγγεγραμμένοι άνεργοι μόνο για τον μήνα Μάρτιο

Ο Γιάννης Βρούτσης ανέβασε στο Twittwr έναν πίνακα με τη σκληρή αλήθεια που κρύβουν οι αριθμοί.  Για τον Μάρτιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι αγγίζουν τους 1.072.216.

 

«Σπάνε όλα τα ρεκόρ ανεργίας!Ο χειρότερος Μάρτιος όλων των ετών!1.072.216 εγγεγραμμένοι άνεργοι», σχολίασε ο Γιάννης Βρούτσης.