Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Γιάννης Βαρουφάκης



Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Βαρουφάκης

Νέο κόμμα προανήγγειλε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Με ανάρτηση στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.



Κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές ο Γιάννης Βαρουφάκης

Με μεγάλη πλειοψηφία τα μέλη DiEM25 αποφάσισαν το κόμμα του πρώην υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να κατέβει στις μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι "Το κίνημα μας δεν πρόκειται να μετεξελιχθεί σε κομματικό φορέα ωστόσο με την σημερινή απόφαση θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για σχηματισμό ενός εκλογικού βραχίονα".



Οι διακοπές του Βαρουφάκη στο Λουτρό Σφακίων

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης και η σύζυγός του  Δανάη Στράτου βρέθηκαν στην κεντρική παραλία στο Λουτρό Σφακίων, προκειμένου να απολαύσυν τον ήλιο και την θάλασσα σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης.

 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Flashnews.



Γιάννης Βαρουφάκης και Πολ Μέισον ποζάρουν αγκαλιά

Ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο δημοσιογράφος Πολ Μέισον ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter του Club Alpbach London και φαίνεται πως οι δύο τους συμμετείχαν στην ίδια εκδήλωση με θέμα την Ευρώπη.

«Χαιρόμαστε που ενώσαμε αυτούς του δύο» είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία…



Στουρνάρας: Ο Βαρουφάκης κόστισε στην Ελλάδα 86 δις ευρώ

Ο διοικητής της Τράπεζαςς της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ενώ "φωτογράφισε" τον πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάννη Βαρουφάκη ως τον υπεύθυνο που χρέωσε τη χώρα με 86 διας ευρώ.



Δραγασάκης: Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του)

«Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του)» αναφέρει, με ανάρτησή του στο twitter, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.