Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Γιάννης Λάτσιος



Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου μετά το τέλος από τον ΑΝΤ1

Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος  να βρίσκονται εκτός κοινής τηλεοπτικής στέγης εδώ και αρκετά χρόνια, τους συνδέει όμως μια στενή φιλική σχέση.

 Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρώην γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και τον παρουσιαστή να απολαμβάνουν την απογευματινή βόλτα τους και να συνομιλούν με χαλαρή διάθεση στους δρόμους της Αθήνας.



Εκτός AΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος

Ο Γιάννης Λάτσιος απο χθες το βράδυ ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 μετά από μια πολύωρη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού κ. Θοδωρή Κυριακού.

Επίσημη ανακοίνωση για το φιλικό «διαζύγιο» αναμένεται να εκδοθεί σε λίγη ώρα από τον σταθμό του Αμαρουσίου, όμως όπως ψιθυριζόταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, η παραίτηση Λάτσιου φάνταζε μονόδρομος.



H απάντηση της Μιμής Ντενίση για το αν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη ήταν σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η παρουσιάστρια με διστακτικότητα την ρώτησε αν στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. 



O Γιάννης Λάτσιος έκανε ρεβεγιόν με τον γιο του - Απίστευτη ομοιότητα

Μαζί με τον γιο του, Άγγελο, έκανε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς ο Γιάννης Λάτσιος. 

 

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία με τον πρωτότοκο γιο του από τη βραδιά της παραμονής ευχόμενος «Καλή Χρονιά».

 



Η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1 που αλλάζει τις ισορροπίες!

Ένα βήμα πριν την επιστροφή του είναι ο Γιάννης Λάτσιος στον ΑΝΤ1 και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και σήμερα και στο tv-24.gr από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου.



Γιάννης Λάτσιος: Ποιους μηνύει και γιατί

Ο κόμπος φέρεται να έφτασε στο χτένι για τον πρώην Γενικό Διευθυντή προγράμματος του Αντένα, Γιάννη Λάτσιο.