Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 -

γιακουμακηςΥπόθεση Γιακουμάκη: «Ο Βαγγέλης δεν είχε βάλει μόνος του τέλος στη ζωή του»

Την αλήθεια για τον θάνατο του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη αναζητούν ακόμη οι συγγενείς του.

Ο Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 για να βρεθεί νεκρός 37 μέρες μετά στις 15 Μαρτίου, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.Υπόθεση Γιακουμάκη: Αυτές είναι οι ποινές για τους οκτώ Κρητικούς

Σε φυλάκιση τριών ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν πέντε από τους Κρητικούς στους οποίους είχε απαγγελθεί κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη για τον άτυχο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στους τρεις Κρητικούς που ήταν ανήλικοι κατά την τέλεση του αδικήματος επιβλήθηκε ποινή κοινωφελούς εργασίας 150 ωρών στο Ηράκλειο.Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ο ίδιος

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η δίκη των 9 Κρητικών, για την πολύκροτη υπόθεση.
Κατά τη διάρκειά της, προβλήθηκε βίντεο, η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του Βαγγέλη στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Σε αυτό, ο Βαγγέλης δείχνει χαρούμενος με την παρέα των συμφοιτητών του από την Κρήτη. Δείχνει να διασκεδάζει μαζί τους…Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Στις 25 Ιουνίου η πρόταση του εισαγγελέα για τους 9 Κρητικούς

Ολοκληρώθηκε σήμερα η αποδεικτική διαδικασία στο ακροατήριο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση της ομάδας των 9 Κρητικών οι οποίοι κατηγορούνται για από κοινού και κατ’ εξακολούθηση επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.Δίκη Γιακουμάκη: «Βρέθηκε το παιδί μου νεκρό. Δεν έχασα το πορτοφόλι μου»

Επτά μάρτυρες, όλοι πρώην φοιτητές στην Γαλακτοκομική Σχολή κατέθεσαν σήμερα στη δίκη Γιακουμάκη. Το ξέσπασμα των γονιών του Βαγγέλη.

Με την επανεξέταση του μάρτυρα, για τον οποίον η έδρα εξέφρασε σοβαρές υπόνοιες, για ψευδή κατάθεση και ψευδορκία, θα συνεχιστεί αύριο το πρωί, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, η δίκη των 9 Κρητικών για την πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη.Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο εδώλιο

Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για να καθίσει στο "σκαμνί" μέσα στο Μάρτιο. Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.