Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γιάφκα



Αυτοσχέδια ρουκέτα είχαν οι Τούρκοι - «Σφίγγες» οι συλληφθέντες

Αυτοσχέδια ρουκέτα μήκους 88 εκατοστών είχαν μεταξύ όλων των άλλων στα διαμερίσματα-γιάφκες οι 9 Τούρκοι που συνελήφθησαν μετά απο ταυτόχρονες επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα.



Έφοδος αστυνομικών σε γιάφκα

Έφοδο σε ισόγεια κατοικία στην συμβολή των οδών Φαλήρου και Κω στην Παλιά Κοκκινιά έκανε η Ασφάλεια.

Εξι αστυνομικοί με πολιτικά, 2 οχήματα και μια μηχανή εισέβαλαν στο ισόγειο, αφού έσπασαν την τζαμαρία της κεντρική πόρτας εισέβαλαν και ακινητοποίησαν τον ένοικο του ισογείου.



Ηλεκτρονική «γιάφκα» στη Νέα Σμύρνη είχε στήσει ο ποινικός συνεργάτης της Ρούπα

Ένα ίντερνετ καφέ χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ποινικός συνεργάτης της Πόλας Ρούπα ως ηλεκτρονική «γιάφκα».

Στο συγκεκριμένο καφέ, μάλιστα, έφτασε ο 37χρονος τέσσερις ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούπα προκειμένου να συνομιλήσει «διαδικτυακά» με συνεργούς του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.



Μετά την σύλληψη της Ρούπα ψάχνουν τη γιάφκα με τα όπλα και πέντε νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Την εισαγγελική απόφαση για τη δημοσιοποίηση των δύο πλαστών δελτίων ταυτότητας που βρέθηκαν στην Ηλιούπολη και τον Άγιο Δημήτριο περιμένουν στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία από τους πολίτες για το πού βρίσκεται η γιάφκα της οργάνωσης.



Αναζητούν νέα γιάφκα με οπλισμό και το δίκτυο υποστήριξης της Πόλας Ρούπα

Στην αναζήτηση της γιάφκας με τον οπλισμό της οργάνωσης, τα κλειδιά της οποίας είχε η Πόλα Ρούπα, το στενό κύκλο των δύο με τριών προσώπων που βοηθούσαν τη σύντροφο του Νίκου Μαζιωτη στις ενέργειες αλλά και τους πιθανούς στόχους επικεντρώνονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.



Γιάφκα με βαρύ οπλισμό βρέθηκε σε γκαράζ στον Άλιμο μετά τη σύλληψη της Ρούπα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε κλειστό χώρο στάθμευσης, στην οδό Κύπρου στον Άλιμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιάφκα τρομοκρατών και έχουν βρεθεί οπλισμός και δύο αυτοκίνητα.