Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 -

Γέροντας Εφραίμ ο ΒατοπαιδινόςΓέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Πόλεμος και Ειρήνη στην πατερική παράδοση»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Πόλεμος και Ειρήνη στην πατερική παράδοση».

Ακούστε την ομιλία στο Orthodpxianewsagency.gr«Να αγαπάμε πολύ και να φλέγουμε» – 14 χρόνια από την κοίμηση του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού..

«Το φως δεν γεννάται με λόγια, με σχήματα, με υποκρίσεις. Το φως είναι φως. Είναι αρετή. Είναι καλοσύνη. Είναι πίστις. Είναι αγάπη. Άμα αυτά είναι πάνω μας, τότε και σιωπούντες λαλούμε».Διδαχές από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ το Βατοπαιδινό: «Η Θεία Πρόνοια»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η Θεία Πρόνοια».

Η ομιλία μεταδόθηκε και από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023.Ο Γέροντας Εφραίμ στην παρουσίαση της έκδοσης της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου «Φωτεινή Πορεία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ παρευρέθηκε και ομίλησε στην εκδήλωση παρουσίασης της φωτοαναστατικής ανατύπωσης των οκτώ τευχών του περιοδικού του Γυμνασίου Λευκονοίκου, «Φωτεινή Πορεία», που έλαβε χώρα στο οίκημα του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» στη Σήμερα η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τους συνεργάτες περιεχομένου του Ancient Faith Ministries

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και τους συνεργάτες περιεχομένου του Ancient Faith Ministries, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», το Σάββατο 1η Απριλίου στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:Καλιφόρνια: Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με πιστούς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και για το θάνατο, μίλησε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ σε πιστούς στην Καλιφόρνια.