Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

γερα



Τέλος τα αδύναμα νύχια - 5 συμβουλές για να μην ξεφλουδίζουν

Τα όμορφα περιποιημένα νύχια δεν είναι μύθος αρκεί να προσέξεις και εσύ λιγάκι. Δώσε στα νύχια σου την προσοχή που έχουν ανάγκη και θα έχεις πάντα τέλεια περιποιημένα νυχάκια!

 



Οι συνήθειες που θα μας προσφερουν όμορφα και γερά νύχια

Όλες οι γυναίκες έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ σε κάποια φάση της ζωής μας από μαλακά νύχια που σπάνε συνεχώς. Ίσως είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σου τύχουν, ειδικά όταν θέλεις να διατηρείς πάντα ένα περιποιημένο μανικιούρ. 



3 φυσικά tips για μακρυά και γερά νύχια

Και ποιά δεν έχει ζηλέψει τα όμορφα δυνατά νύχια της διπλανής της; Και ποια δεν θέλει τα νύχια της να μεγαλώνουν γρήγορα και χωρίς να σπάνε; Εξάλλου , η υγιής ανάπτυξη των νυχιών μας αντικατοπτρίζει την καλή κατάσταση της συνολικής υγείας μας!



6+1 μυστικά για όμορφα και γερά μαλλιά

Το άρθρο που ακολουθεί είναι αφιερωμένο σε 6+1 Μυστικά για όμορφα γερά μαλλιά που θα σε βοηθήσουν να τα φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με το beauty secrets.

1#Για μαλλιά χωρίς ψαλίδα



Πόσο γάλα πρέπει να πίνουμε για γερά οστά;

Στο μυαλό όλων το γάλα, και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη του σκελετού στα παιδιά, αλλά και με γερά οστά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Στο Ελληνικό πρωινό βρίσκουμε πολύ συχνά ένα ποτήρι γάλα ή γάλα με δημητριακά. Είναι όμως αυτό αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες και να θωρακίσει τα οστά;



Μπρόκολο και για γερούς πνεύμονες

Μία ουσία που περιέχεται σε ένα πράσινο λαχανικό, μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που οδηγεί σε σοβαρή πάθηση των πνευμόνων.

Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, η σουλφοραφάνη ενισχύει το γονίδιο ΝRF2 στα κύτταρα των πνευμόνων και τους προστατεύει από τη ζημιά που προκαλούν οι τοξίνες.