Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ



Φλώρινα: Μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απέκλεισαν την πύλη του ΑΗΣ Μελίτης

Την κεντρική πύλη του ΑΗΣ Μελίτης στη Φλώρινα απέκλεισαν από νωρίς το πρωί μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο, στις εγκαταστάσεις του σταθμού, των εκπροσώπων των έξι εταιρειών και κοινοπρακτικών σχημάτων, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του ατμοηλεκτρικού εργοστασίου.



Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη λόγω απεργίας της ΓΕΝΟΠ

Έως και τη μία ώρα ανά περιοχή θα φτάσουν οι διακοπές ρεύματος στην Κρήτη λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ, όπως προανήγγειλε ο Διαχειριστής.



Αρχίζουν οι επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν οι επαναλαμβανόμενες απεργίες που εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έπειτα από την κατάθεση του σχεδίου νόμου με το οποίο θα δοθεί το πράσινο φως για την πώληση μονάδων και λιγνιτωρυχείων της επιχείρησης σε ιδιώτες.

Πρόκειται για τις μονάδες σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα, οι οποίες θα πωληθούν έπειτα από σχετικό διαγωνισμό τον προσεχή Ιούνιο.



ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Εθνικό έγκλημα η πώληση των λιγνιτικών μονάδων

«Εθνικό έγκλημα» χαρακτηρίζει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, καλώντας με ανοιχτή επιστολή της τους βουλευτές «να αποτρέψουν τη διάλυση του ομίλου ΔΕΗ».

Την Πέμπτη, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αναμένεται να ανακοινώσει πρόγραμμα κινητοποιήσεων.

Ακολουθεί η ανοιχτή επιστολή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προς τους βουλευτές:

«Κύριοι Βουλευτές



Παπαδημούλης κατά ΓΕΝΟΠ για το κλίμα: Συνδικαλιστικός αναχρονισμός, συντεχνιασμός και συνωμοσιολογία

Με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τα έβαλε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή την ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου της ΔΕΗ για την κλιματική αλλαγή, στην οποία αναφερόταν ως «κατασκεύασμα».



ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ: Η αποχώρηση των ΗΠΑ ξεσκεπάζει το «κατασκεύασμα» περί κλιματικής αλλαγής

Επικροτεί η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία των Παρισίων.