Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γενικός γραμματέας



Συνάντηση του Τσαβούσογλου και Στόλτνεμπεργκ στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ είχε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΝΑΤΟ, ο Γενς Στολτνεμπεργκ και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συζήτησαν μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη.



Πυρά κατά της Κομισιόν για τον διορισμό του Γενικού Γραμματέα

Τα πυρά του Τύπου συγκεντρώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έπειτα από αρνητικά σχόλια που προέκυψαν από την έρευνα του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή αναφορικά με τον διορισμό του Μάρτιν Σελμάγιερ ως Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Τσίπρας: Προτείνει τον Σκουρλέτη για νέο γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Παναγιώτη Σκουρλέτη ως τον επόμενο γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως προτείνει τον νυν υπουργό Εσωτερικών για τη θέση του νέου γενικού γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.



Θρήνος στο υπουργείο Παιδείας! Πέθανε ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Παντής

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Γιάννης Παντής. Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και οι συνεργάτες του εκφράζουν την οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήριά τους στη σύζυγο, τoν γιο και τους οικείους του.



Ο Σπύρος Ράλλης νέος γ.γ. Ψηφιακής Πολιτικής

O οικονομολόγος Σπύρος Ράλλης αναλαμβάνει καθήκοντα νέου γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Ο κ. Ράλλης αντικαθιστά τον Γιάννη Ταφύλλη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση στις 9 Αυγούστου και η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Το σχετικό ΦΕΚ εκδόθηκε την Τρίτη.



Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματές του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Από την πλευρά της η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Τρυφωνόπουλου και τον ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία.