Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

γενια



Millennials και Gen Ζ - Ποιες οι διαφορές;

Η επόμενη πενταετία θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τον κλάδο του Youth Marketing διεθνώς. Ο λόγος; Το «τέλος» των Millennials. Η γενιά που ξεκίνησε από αυτούς που γεννήθηκαν από την αρχή των ’80s μέχρι τα μέσα των ’90s μεγάλωσε, ενώ οι πρώτοι Gen Z‘ers αρχίζουν από τo 2015 να πιάνουν τα 18.



Νέα γενιά με εξαρτήσεις: Εθισμένοι από 13 χρονών στα smartphones και τα social media

Μπορεί στην χώρα μας να μην υπάρχουν ακόμα στατιστικά νούμερα, αλλά όλοι έχουμε παρατηρήσει τον εθισμό της νέας γενιάς στα smartphones, τα social media, την έκθεση.



Γεννηματά: Ευθύνη μας να μη ζήσουν οι νεότερες γενιές την αναπύρωση του μίσους και του φασισμού

Δήλωση για τη σημερινή εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έκανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά:

«Στη μακραίωνη ιστορία μας δώσαμε κοινούς αγώνες με εθνική ομοψυχία, πίστη και αυταπάρνηση. Και νικήσαμε. Γίναμε προμαχώνας ελευθερίας μέσα στη δίνη ενός καταστροφικού πολέμου.



Γεννηματά: Να μην χαθεί μία ολόκληρη γενιά νέων

H κατάσταση των νέων είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ομιλία σε εκδήλωση των PES Activists η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επεσήμανε ότι στόχος είναι «να μην αφήσουμε να χαθεί μια ολόκληρη γενιά».



Πιλοτική εφαρμογή νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας σε 17 δήμους

Η νέα γενιά προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 17 δήμους της χώρας, θύλακες υψηλής και μακροχρόνιας ανεργίας και σε δεύτερη φάση σε άλλους 32, με σκοπό να επεκταθεί σταδιακά σε όλους του Δήμους της Ελλάδας, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου στην εκδήλωση με θέμα «Εγγυημένη απασχόληση, μια εναλλακτική πρόταση στη λιτότητα», που συνδιοργ



Αφιερωμένο σε όλους όσοι είναι γεννημένοι μεταξύ 1950-1980...

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.