Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

γενεύη



Στις 24 Φεβρουαρίου συνάντηση Λαβρόφ-Μπλίνκεν στη Γενεύη

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας ότι η συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογο του Άντονι Μπλίνκεν προγραμματίζεται για τις 24 Φεβρουαρίου στην Γενεύη.



Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης του μεγάλου επιταχυντή του CERN

Τα έργα για την αναβάθμιση του μεγάλου επιταχυντή αδρονίων (LHC) άρχισαν την Παρασκευή στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Πυρηνικών Ερευνών (CERN).



Έκλεισε το αεροδρόμιο της Γενεύης εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας

Το αεροδρόμιο στην Γενεύη της Ελβετίας έκλεισε σήμερα εξαιτίας του υπερβολικού ψύχους που σημειώνεται σε πολλές περιοχές της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα και συνοδεύεται από χιόνια και ισχυρούς ανέμους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.



Μυστήριο με τα… 500ευρα σε τουαλέτες στη Γενεύη

Αντικείμενο έρευνας αποτελεί στην Ελβετία το γιατί δεκάδες χιλιάδες ευρώ κατέληξαν σε τουαλέτες στη Γενεύη.



Μήνυμα Άιντε για την επικείμενη διάσκεψη στη Γενεύη

Ως το «τέλος του παιχνιδιού» περιέγραψε την επικείμενη διάσκεψη στη Γενεύη ο απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό Εσπεν Μπαρθ Άιντε.



Αναστασιάδης: Προοπτικές για Γενεύη αν...

Επιβεβαιώνοντας όσα έθεσε στο τελευταίο σχέδιό του προς τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σχετικά με μια νέα προσέγγιση στην διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού, ξεκινώντας από το επίμαχο κεφάλαιο της ασφάλειας και τον εγγυήσεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε λίγο πριν την αποψινή συνάντησή του με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων στο Αθηναϊκό Μακεδονικό