Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΓΕΛ



Πανελλαδικές: Πέφτει η αυλαία με το μάθημα της Βιολογίας

Με το μάθημα της Βιολογίας ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών και γενικής παιδείας πέφτει η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Αύριο Τετάρτη, συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με πέντε μαθήματα (Μηχανές Πλοίου ΙΙ, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Τεχνολογία Υλικών και Δενδροκομία).



Πανελλαδικές: Συνέχεια με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Mε τα μαθήματα των Λατινικών (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), της Χημείας (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Οι εξετάσεις ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου με το μάθημα της Βιολογίας (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού).



Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Με Ιστορία, Φυσική, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.


Πρεμιέρα Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Την Πέμπτη άρχισαν οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των EΠΑΛ, επίσης με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.



Αυτές είναι οι ημερομηνίες εγγραφών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από την ερχόμενη Δευτέρα κι έως το τέλος του μήνα (14-31 Μαΐου 2018) θα μπορούν οι μαθητές, που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη δημοσίων ημερησίων και εσπερινών γενικών και επαγγελματικών λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για το ερχόμενο σχολικό έτος (2018-19), υποβάλλοντας σχετική αίτηση.



Έως την 1η Ιουνίου οι δηλώσεις μαθημάτων σε γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Μέχρι την Πέμπτη 1η Ιουνίου καλούνται οι μαθητές γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ να δηλώσουν την ξένη γλώσσα, τα μαθήματα επιλογής, την ομάδα προσανατολισμού, τον τομέα της Β' τάξης ή την ειδικότητα της Γ' τάξης του ΕΠΑΛ.