Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

gay



13χρονος gay αυτοκτόνησε στην Αυστραλία γιατί δεν άντεχε το bullying που δεχόταν για την θηλυπρεπή συμπεριφορά του

Θλίψη προκάλεσε στην Αυστραλία το τραγικό τέλος που έβαλε στη ζωή του ο 13χρονος yrone Unsworth από το Μπρισμπέιν.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του αγοριού,  ο γιος της, που αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα, υπέφαιρε από επιθέσεις bullying που δεχόταν στο σχολείο επειδή ήταν gay.  



Στο εξώφυλλο περιοδικού για ομοφυλόφιλους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

O πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που πόζαρε για το εξώφυλλο ενός περιοδικού για ομοφυλόφιλους, του Attitude, με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία μεταξύ των εντύπων αυτής της κατηγορίας στην χώρα.



Η δικτατορία των gay στην Νορβηγία

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια»(κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη) για την απόλυτη ισοπέδωση των ηθικών και οικογενειακών αξιών στην «προηγμένη», πλούσια και «προοδευτική» Νορβηγία.



Είναι gay ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Νέο γύρο φημολογίας για τη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον kickboxer Μπαντρ Χάρι πυροδοτεί το πρωτοχρονιάτικο πάρτι των δύο στο Μαρόκο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το πάρτι θα γίνει στο Μαρακές ανάμεσα σε δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.



Παιδί gay γονιών προειδοποιεί...

Είναι μεγάλος ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί από το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών που ψήφισε και η ελληνική Βουλή πριν από λίγες ημέρες, με μεγάλη -είναι η αλήθεια ένταση- μεταξύ των βουλευτών όλων των κομμάτων.