Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥΓαβρόγλου: Απολύτως απαράδεκτα τα γεγονότα στο ΑΠΘ!

“Αυτά που έγιναν χτες είναι απαράδεκτα. Είναι απολύτως απαράδεκτα, απολύτως καταδικαστέα”, σχολίασε τα επεισόδια που έγιναν στο ΑΠΘ, ο κ. Γαβρόγλου, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Επίσης, μίλησε, για ακόμα μία φορά, για την “Επιτροπή Παρασκευόπουλου και το πόρισμα που έχει εκδώσει” και σημείωσε ότι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου είναι πρόφαση.

 

Δείτε το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» στην Ολομέλεια της Βουλής. Μάλιστα, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ.Τον Μάρτιο θα εγκαινιαστεί το ισλαμικό τέμενος στο Βοτανικό

Τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τεμένους της Αθήνας, στον Βοτανικό, σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.Ο Γαβρόγλου συναντάται με κληρικούς – Άμεση σύγκληση της Ιεραρχίας ζητά ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Συνάντηση με τα μέλη της ειδικής επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος για το θέμα των αλλαγών στη μισθοδοσία του κλήρου και την εκκλησιαστική περιουσία έχει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ο υπουργός Παιδείας , θα ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής υπό τον μητροπολίτη Ναυπάκτου για τις προθέσεις της Κυβέρνησης καθώς και για την πορεία της κατάρτισης του νομοσχεδίου.Ευχές με «νόημα» από τον Υπουργό Παιδείας: «Διασφάλιση της μισθοδοσίας του Κλήρου. Τεράστια η κοινωνική αποδοχή για την ιστορική συμφωνία»

«Η καλή συνεργασία είναι δεδομένη, δείγματά της είδαμε και στο 2018.