Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

γαστρονομια



13 πολύ καλοί λόγοι για να βάλουμε τις ελιές στη καθημερινή μας διατροφή

Οι ελιές είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Ο καρπός της ελιάς είναι θαυμάσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ελιά παρέχει φυτικές ίνες και μέταλλα στον οργανισμό και είναι σημαντική πηγή της βιταμίνης Ε, που είναι φυσικό αντιοξειδωτικό. Θεωρείται επίσης ότι η βιταμίνη Ε επιβραδύνει τις αλλοιώσεις των κυτταρικών μεμβρανών.



Ο πρώτος Έλληνας chef με δύο αστέρια Michelin

Ο Άγγελος Λάντος είναι ο πρώτος Έλληνας chef με 2 αστέρια Michelin, Χρυσό Σκούφο και άλλες διακρίσεις στο ενεργητικό του, με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη, εξελίσσει και έχει ανεβάσει το επίπεδο στον γαστρονομικό χάρτη.



Detrop: Η ελληνική γαστρονομία σε πρωταγωνιστικό ρόλο (Φωτό+Βίντεο)

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ελληνικά προϊόντα, τη δυναμική της αγοράς αλλά και τις δράσεις της, η εταιρεία Places & Flavors σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε., παρουσίασαν τις κινήσεις εξωστρέφειας στον τομέα της γαστρονομίας.



1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Δήμου Καλλιθέας: Θέατρο, συναυλίες, χορός, εικαστικά, όπερα και γαστρονομία

Ένα νέο Φεστιβάλ, πλούσιο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, ανοίγει τις πόρτες τους στους κατοίκους της Καλλιθέας αλλά και της Αθήνας.



Πέμπτο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας

Το Φεστιβάλ «Delicious France», η μεγάλη γιορτή της γαλλικής γαστρονομίας, επέστρεψε από τις 15 Νοεμβρίου για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Δεκέμβριου.