Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΓΑΠ



«Βράζουν» στο ΚΙΝΑΛ για την υποψηφιότητα ΓΑΠ

Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει με όλους τους τρόπους ότι θέλει να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και ότι θα θέσει και βέτο γι’ αυτό.

Πήγε στην Πάτρα ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, ξεκίνησε και τις ανακοινώσεις για τοπικά θέματα, ακόμη και τα συλλυπητήρια για επιφανείς θανόντες.



Ρώτησαν τον ΓΑΠ πώς έλεγαν τον πατέρα του!

Ήταν από τις αμήχανες στιγμές στην ψηφοφορία της οδού Ανδρόγεω, σήμερα το πρωί, με την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ως γνωστόν επέλεξε Κρήτη για να ψηφίσει.



Εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. Θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέους υποψήφιος;

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς μέχρι και την Παρασκευή οπότε κλείνει ο κύκλος των υποψηφιοτήτων για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του χώρου.



Το comeback του ΓΑΠ: Θα ξαναχτυπήσει με νέο κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου

Την επιστροφή του, ενδεχομένως και με ένα νέο κόμμα, ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

 

Παρά τις συζητήσεις που έχουν ανοίξει για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς και την ανάδειξη νέου επικεφαλής, ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πηγές από το κόμμα του, το ΚΙΔΗΣΟ, που επικαλείται η εφημερίδα Δημοκρατία της Κυριακής, δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον.



ΓΑΠ:Ρομαντικό δείπνο στη Σκιάθο

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει το δείπνο του, σε ταβέρνα στην Καναπίτσα και βέβαια δεν ήταν μόνος...



ΓΑΠ: «Τα δίνουν όλα για την εξουσία»

Ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε με δριμύτητα κριτική στη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, κατηγορώντας τα κόμματα αυτά πως νοιάζονται μόνο για την παραμονή και την κατάληψη της εξουσίας.