Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

γαντια



Τέλος τα αδύναμα νύχια - 5 συμβουλές για να μην ξεφλουδίζουν

Τα όμορφα περιποιημένα νύχια δεν είναι μύθος αρκεί να προσέξεις και εσύ λιγάκι. Δώσε στα νύχια σου την προσοχή που έχουν ανάγκη και θα έχεις πάντα τέλεια περιποιημένα νυχάκια!

 



Γιατί οι δημοφιλείς χαρακτήρες της Disney φοράνε γάντια;

Ας ξεδιαλύνουμε το μυστήριο των λευκών γαντιών στους χαρακτήρες της Disney κάνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο Μίκυ Μάους ήταν ο πρώτος χαρακτήρας της Disney που φόρεσε λευκά γάντια. Στο πρώτο καρτούν με τον τίτλο Plane Crazy το 1928, τα χέρια του Μίκυ ήταν μαύρα.



Για ποιό λόγο οι χειρούργοι φορούν μπλέ ή πράσινα γάντια;

Ένα άρθρο αποκαλύπτει το "μυστικό" των γιατρών. Σύμφωνα με άρθρο στο ιατρικό περιοδικό Today’s Surgical Nurse (1998), ο εν λόγω γιατρός έκανε αυτή την αλλαγή, επειδή πίστευε ότι το πράσινο χρώμα ήταν πιο “ξεκούραστο” για τα μάτια ενός χειρουργού την ώρα μιας επέμβασης.



Γάντια του μποξ ηλικίας ... 2.000 ετών! (Bίντεο)

Τα δερμάτινα γάντια του μποξ της ρωμαϊκής εποχής που ανασύρθηκαν κοντά στο Τείχος του Ανδριανού στην Αγγλία παραμένουν τα μόνα δερμάτινα αντικείμενα που έχουν επιβιώσει από κείνα τα χρόνια.



Η λατρεμένη ηθοποιός, Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει γιατί φορά πάντα γάντια -Και δεν είναι θέμα στιλ [φωτο]

Την εποχή που μεσουρανούσε στις σαπουνόπερες, το απαραίτητο αξεσουάρ ήταν οι βάτες. Τώρα, το αγαπημένο στοιχείο της Τζόαν Κόλινς είναι τα γάντια.



Σάλος με την «Μις Νότια Αφρική» - Φόρεσε γάντια για να ταΐσει παιδιά,φορείς του AIDS

Tα γάντια με τα οποία εμφανίστηκε η Μις Νότιος Αφρική σε ορφανοτροφείο του Γιοχάνεσμπουργκ κατά τη συνάντησή της με παιδιά,φορείς του AIDS,προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και ρατσιστικό παραλήρημα στα social media.