Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

γαμοι



Ιερά Μυστήρια: Πώς θα γίνονται γάμοι και βαπτίσεις

Εντός των ναών, με λίγους προσκεκλημένους και τηρώντας αυστηρές αποστάσεις ασφαλείας και τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, θα τελούνται από την επόμενη Κυριακή 17 Μαίου γάμοι και βαπτίσεις στους ναούς της χώρας.



Το Εκκλησάκι στη Σκόπελο που θέλουν να παντρευτούν όλοι

Κατακόρυφη άνοδος σημειώνεται στο ενδιαφέρον πολλών μελλόνυμφων από όλο τον κόσμο για τον Αη - Γιάννη στο Καστρί

το γραφικό εκκλησάκι της Σκοπέλου, που αναμένεται να σπάσει φέτος το ρεκόρ, με εκατό περίπου γάμους στη διάρκεια της θερινής σεζόν.



Βίζα σε χιλιάδες ανήλικες «νύφες» την τελευταία δεκαετία στις ΗΠΑ

Χιλιάδες αιτήματα ανδρών που ζητούσαν να χορηγηθούν βίζες για να φέρουν στις ΗΠΑ ανήλικες «νύφες» ηλικίας ακόμη και 15 ετών, εγκρίθηκαν την περασμένη δεκαετία, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε μία περίπτωση, σύμφωνα με το Associated Press, ένας 49χρονος αιτήθηκε να δοθεί βίζα για να παντρευτεί μια 15χρονη.



Χριστίνα Ωνάση: Η ζωή σαν παραμύθι, οι τέσσερις γάμοι και η...κατάρα

Η κόρη του θρυλικού εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση γεννήθηκε σαν σήμερα, μια κρύα μέρα στις 11 Δεκεμβρίου 1950 στη Νέα Υόρκη. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αρίστου και της Τίνας Λιβανού, το πρώτο παιδί ήταν ο Αλέξανδρος, ο μοναχογιός του κροίσου που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.



Ιράκ: Αντίδραση ΟΗΕ για σχέδιο νόμου που επιτρέπει γάμους παιδιών ακόμη και 9 ετών

Την αντίδραση των Ηνωμένων Εθνών προκάλεσε ένα σχέδιο νόμου το οποίο ενδέχεται να επιτρέψει τους γάμους παιδιών ακόμη και εννιά ετών στο Ιράκ.

Το σχέδιο νόμου, βάσει του οποίου ιερωμένοι θα είναι αρμόδιοι για τα προσύμφωνα γάμων και θα μπορούν να παντρεύουν παιδιά, πυροδότησε διαδηλώσεις από οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών και ακτιβιστές στο Ιράκ.



Αλέξανδρος Ωνάσης:Δολοφονία ή δυστύχημα ο θάνατος του;

Η οικογένεια Ωνάση είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Η ζωή του Αλέξανδρου Ωνάση είναι γεμάτη ενδιαφέρον και ανατροπές.