Γαλακτομπούρεκο με καταίφι..
19
Οκτωβρίου
2019
- 16:05
Τελευταία τροποποίηση στις 19 Οκτωβρίου, 2019 - 16:05
Μία πραγματικά πεντανόστιμη συνταγή για το αγαπημένο μας σιροπιαστό !
Υλικά
450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο)
300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο
φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα για το πασπάλισμα
Κρέμα
700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
80 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη