Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΓΑΔΑ



Με χειροπέδες ο Π.Φιλιππίδης: Μεταφέρεται στις φυλακές Τρίπολης

O ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, οδηγείται αυτήν την ώρα στις φυλακές Τρίπολης, καθώς ξεκίνησε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι η μεταγωγή του από τη ΓΑΔΑ.

 



Ένταση στη ΓΑΔΑ - μια προσαγωγή

Ένταση επικράτησε γύρω στις 17.20 έξω από τη ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ομάδα περίπου 15 ατόμων, επιτέθηκαν φραστικά κατά αστυνομικών. Έγινε μια προσαγωγή.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, από τα τρία άτομα που προσήχθησαν νωρίτερα κατά τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, τα δυο αφέθηκαν ελεύθερα ενώ ένα συνελήφθη.

 

 



ΑΣΟΕΕ: Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση Τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη, από το 2006 και είναι δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ, στην Αθήνα.



Καταργούν άλλες υπηρεσίες για να ενισχύσουν τα ΜΑΤ

Καταργούν άλλες υπηρεσίες για να ενισχύσουν τα ΜΑΤ λένε οι ένστολοι. Διαταγή απόσπασης 100 αστυνομικών από “αποψιλωμένες” υπηρεσίες. Πρόχειρη ενίσχυση με... ανειδίκευτους αστυνομικούς καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές. Ποιους ένστολους δεν αφορά και γιατί γίνεται λόγος για επιλεκτική εξαίρεση



Συναγερμός στη ΓΑΔΑ- ύποπτο αντικείμενο - κλειστή η Αλεξάνδρας

Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε προ ολίγου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της ΓΑΔΑ.

Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο, με αποτέλεσμα η λεωφόρος να κλείσει λόγω του συναγερμού.

Ύστερα απο έλεγχο πυροτεχνουργών, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας είναι και πάλι ανοιχτή.



Μολότοφ στη Στουρνάρη και οδοφράγματα από κουκουλοφόρους- Επεισόδια στη ΓΑΔΑ

Δύο "μέτωπα" επεισοδίων βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο  μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο με κουκουλοφόρους να συγκρούονται με αστυνομικούς στα Εξάρχεια αλλά και στο σταθμό του Μετρό Αμπελοκήπων.

Μεγάλης έντασης επεισόδια σημειώνονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από μεμονωμένες ομάδες κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ.