Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

2 °C

Σήμερα, 24. Ιανουαρίου 2020

Γ. ΚατρούγκαλοςΣτην Παλαιστίνη ο Γ. Κατρούγκαλος - Η σύσφιξη των διμερών οικονομικών σχέσεων στο επίκεντρο

Η βούληση για περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων τονίστηκε κατά τις διήμερες επαφές που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής, στην Παλαιστίνη.Γ. Κατρούγκαλος: «Προσπάθειά μας είναι να επιδοτήσουμε κυρίως την απασχόληση και όχι παθητικά την ανεργία»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, την ΕΣΕΕ και τη ΓΣΕΒΕΕ.Νέα συνάντηση του Γ. Κατρούγκαλου με τους θεσμούς το Σάββατο το πρωί

Νέο γύρο διαπραγματεύσεων θα έχει αύριο το πρωί, στις 11.30, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, με τους εκπροσώπους των θεσμών, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.Γ. Κατρούγκαλος: Δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές συντάξεων

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περικόψει ξανά τις συντάξεις, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.

«Το εισόδημά τους είναι αδύναμο και πρέπει να το προστατεύσουμε» σημείωσε ενδεικτικά, απορρίπτοντας τις αξιώσεις περί νέου «μαχαιριού» στις συντάξεις.