Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φυτεια



Καμένα Βούρλα: Βρέθηκε φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα δενδρύλλια που μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.



Ρόδος: Εντοπίστηκε φυτεία με 76 δενδρύλλια κάνναβης

Φυτεία με 76 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε αγροτική περιοχή του νησιού, στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου.

Η φυτεία ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που περικλειόταν από πυκνή βλάστηση, όπου άγνωστοι δράστες φύτεψαν και καλλιεργούσαν συστηματικά τα 76 δενδρύλλια κάνναβης.



Φυτεία με πάνω από 10.000 δενδρύλλια κάνναβης στην Καρδίτσα

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από περίπου 10.500 δενδρύλλια, εντόπισε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες στην Καρδίτσα ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του που αναζητείται.



Φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στη Λαμία - Έγιναν δύο συλλήψεις

Φυτεία με 60 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείς Λαμίας σε παραποτάμια δασώδη περιοχή, στο Ζηλευτό Φθιώτιδας, ενώ συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 2 καλλιεργητές ηλικίας 48 και 47 ετών.



Εντοπισμός μεγάλης φυτείας κάνναβης στη Μάνη

Φυτεία αποτελούμενη από 278 δενδρύλλια εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας χασίς.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση σε αγροτοδασική περιοχή της Ανατολικής Μάνης.



Εντοπισμός φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στο Τατόι

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισε στην περιοχή Καλυφτάκι Τατοΐου, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων