Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φυλαξη



Αστυνομικοί θα φρουρούν το μετρό και τον ΗΣΑΠ

Τη φύλαξη σταθμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ αναμένεται να αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία, ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιθέσεις που πραγματοποιούνται κατά των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας. Ως αντάλλαγμα θα λάβει την παροχή δωρεάν μετακίνησης των ενστόλων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.



Συμβουλές για τη σωστή φύλαξη των βινυλίων σου

Η φροντίδα της συλλογής των βινυλίων σου δεν σταματάει στο σωστό καθάρισμα. Η αποθήκευση τους, όπως γνωρίζεις, είναι εξίσου σημαντική για να έχουν διάρκεια στο χρόνο και να ακούγονται πάντα άψογα!



Κουρτς: Να ενισχυθεί η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ

Την ανάγκη να ενισχυθεί η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, κυρίως με την αναβάθμιση της Frontex, ως βασικό μέσο για να καταπολεμηθεί η παράνομη μετανάστευση στην ΕΕ, υπογράμμισε ο Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον αντικαγκελάριο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε σήμερα στη Βιέννη, με αφορμή την έναρξη της Αυστριακής Προεδρία



"Νο 1 φυλασσόμενος στόχος" ο Τούρκος στρατιωτικός - Δείτε πόσοι θα τον φυλάνε

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη του Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ, συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου ο οποίος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη με 7 ακόμα Τούρκους αξιωματικούς.



Ντάισελμπλουμ: Δεν μπορούμε να αφήσουμε Έλληνες και Ιταλούς μόνους στον έλεγχο των συνόρων

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στους συνοριακούς ελέγχους και στην κοινή προστασία των εξωτερικών μας συνόρων. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους Ιταλούς και τους Έλληνες μόνους σε αυτό», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC News ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.



Ρώσοι Τούρκοι κι Έλληνες για τη φύλαξη του Ερντογάν στην Αθήνα. Μέτρα ασφαλείας ελεγμένα από τους πιο διάσημους πράκτορες.

Tουρκικές ομάδες ασφαλείας  έφτασαν πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για να ελέγξουν τους χώρους που θα επισκεφθεί ο Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ήδη κάποιοι μάλιστα έχουν συμμετάσχει σε συσκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου, γεγονός που είχε ήδη τακτοποιηθεί από την πρώτη μέρα που συμφωνήθηκε η ημερομηνία επίσκεψης.