Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φθηνά



Ποια προϊόντα γίνονται φθηνά και ποια ακριβά μετά το Brexit

Φάρμακα, πετρελαιοειδή, τυριά, σωλήνες, ηλεκτρικοί αγωγοί, προϊόντα αλουμινίου, σταφύλια και σταφίδες, γιαούρτι και ντοματοπολτός είναι τα κύρια εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας προς τη Βρετανία, τα οποία καθίστανται ακριβότερα στη βρετανική αγορά, εφόσον συνεχίζεται η διολίσθηση της στερλίνας έναντι του ευρώ.

 



Θα εξαφανιστούν τα φθηνά φάρμακα λένε οι βιομηχανίες

Για ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην αγορά φαρμάκου, με άμεσες αποσύρσεις φθηνών σκευασμάτων, η παραγωγή και η κυκλοφορία των οποίων καθίσταται απαγορευτική, προειδοποιούν ανοικτά οι φαρμακοβιομηχανίες, στρέφοντας τα βέλη τους κατά του υπουργείου Υγείας εξαιτίας των νέων μειώσεων που έφερε το πρόσφατο δελτίο τιμών.



Θεσσαλονίκη: Ακίνητα σε τιμές αυτοκινήτων! 300 ευρώ το τετραγωνικό

Η αγορά ακινήτων έχει βρεθεί σε επίπεδα πρωτόγνωρα. Οι τιμές των ακινήτων έχουν πλέον πιάσει πάτο και το 2016 θα εξελιχθεί ενδεχομένως σε έτος σταθεροποίησης σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα, με κάποια περιθώρια περαιτέρω διορθώσεων.



Τα φάρμακα για τον καρκίνο πιο οικονομικά στην Ελλάδα

Τεράστιες αποκλίσεις παρουσιάζουν οι τιμές των αντικαρκινικώνφαρμάκων μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών (συνολικά 16) και της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με νέα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «The Lancet Oncology».



Σινεμά του ενός δολαρίου στην Κίνα

Η κατάσταση αυτή, σε πρώτη ανάγνωση, χαρακτηρίζεται ως «win-win» και για τις δύο πλευρές. Από τη μια, όπως είναι λογικό, ο ανταγωνισμός μεταξύ των τριών κύριων παρόχων αλλά και άλλων μικρότερων αποβαίνει σε όφελος των καταναλωτών με τη συνακόλουθη μείωση τιμών και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης συνδυαστικών πακέτων και προσφορών.



Αγγελίες ΣΟΚ: Διαμερίσματα πωλούνται ακόμα και με 4.000 ευρώ!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως και σχετίζονται με την κτηματαγορά. Τα capital controls φαίνεται ότι έχουν δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο, ωστόσο, η κατρακύλα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.