Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φροντιστηριο



ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα το 99% των μαθητών της Γ' Λυκείου πηγαίνει φροντιστήριο!

Το εντυπωσιακό εύρημα ότι οι 99 στους 100 μαθητές της Γ΄ Λυκείου παρακολουθεί είτε φροντιστήριο είτε ιδιαίτερο μάθημα είτε και τα δύο περιλαμβάνει η έκθεση του ΟΟΣΑ με τίτλο «Εκπαίδευση για ένα Λαμπρό Μέλλον στην Ελλάδα». Σημειώνεται ότι οι επόμενες δύο χώρες στη σχετική λίστα είναι η Κορέα με το 90% των μαθητών να καταφεύγουν στα φροντιστήρια και η Κίνα με 85%.



Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του φροντιστηρίου του Αδωνι Γεωργιάδη

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου φροντιστηρίου του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη Λεωφόρο Κηφισίας όπου στεγάζεται το φροντιστήριο «Ελληνική Αγωγή» παρακολουθώντας την τελετή των εγκαινίων.

Παρόντες ασφαλώς και ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, οι οποίοι έκαναν σχετικές αναρτήσεις στο Facebook.



Λάρισα: Ληστής εισέβαλε με μαχαίρι σε φροντιστήριο την ώρα του μαθήματος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε χθες σε φροντιστήριο όπου γινόταν μάθημα, όταν ένας κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε μέσα με μαχαίρι.



Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στο φροντιστήριο του Άδωνι Γεωργιάδη

Παρέμβαση στο φροντιστήριο «Ελληνική Αγωγή» που ανήκει στον Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα επτά ατόμων μπήκε στο κτίριο επί της οδού Στουρνάρη 57 και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον τρίτο όροφο οπού βρίσκονται τα γραφεία του φροντιστηρίου.



Αρχίζουν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων

Στη γραμμή εκκίνησης της νέας σχολικής χρονιάς το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων.



Ηράκλειο: Μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών στο κοινωνικό φροντιστήριο

Ένας εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός νέων εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τον δήμο της πόλης, συμμετέχει φέτος στο θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που ο Δήμος Ηρακλείουεπεκτείνει και στα 4 Δημοτικά Διαμερίσματα, καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλειών, σε μία προσπάθεια να ανακουφίσει τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση οικογένειες.