Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Φρίκη



Απόλυτη φρίκη: Αποκεφάλισε τη μητέρα του με μαχαίρι και τα δόντια του

Στα άδυτα της ψυχής ενός 29χρονου άνδρα ο...οποίος σκότωσε τη μητέρα του με πραγματικά φρικιαστικό τρόπο προσπαθούν να μπουν οι διωκτικές αρχές που τον συνέλαβαν για το αποτρόπαιο έγκλημα.



Ανείπωτη φρίκη: Ζήτησε τα δεδουλευμένα και το αφεντικό την στραγγάλισε και τη διαμέλισε

Άγριο θάνατο στα χέρια του αφεντικού της που αρχικά τη στραγγάλισε και στη συνέχεια διαμέλισε το άψυχο κορμί της βρήκε μια 16χρονη όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα της.



ΣΟΚ: Την κλείδωσε στο σπίτι και την άφησε νηστική [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία ακόμα ιστορία φρίκης στην Κύπρο είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ. Γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα της αρρωστημένης ζήλιας του συντρόφου της, κατήγγειλε ότι την κλείδωσε στο σπίτι και την άφησε νηστική.

Ο άνδρας ζήλευε αφόρητα τη γυναίκα με την οποία συζούσε του όμως το πάθος του τον τύφλωσε και τον οδήγησε σε ακραίες συμπεριφορές.



Αβραμόπουλος: Να μην επαναλάβουμε ποτέ τη φρίκη του Ολοκαυτώματος

«Η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος είναι ημέρα ευθύνης. Οι παριστάμενοι τρεις επιζώντες θα μας μεταφέρουν τις μαρτυρίες τους για ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.



Η ιστορία της Σπυριδούλας που συγκλόνισε την Ελλάδα

Ως υπηρέτρια στο πλουσιόσπιτο τους ζεύγους Γιώργου και Αντιγόνης Βεϊζαδέ στην Καλλίπολη του Πειραιά, εργαζόταν η τότε 12χρονης Σπυριδούλα Ράπτη από το Αγρίνιο και η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς το έγκλημα που διαπράχθηκε ήταν σοκαριστικό. Οι πληγές του μικρού κοριτσιού έμελλαν να αποκαλύψουν πολλά!

Το χρονικό της…φρίκης.



Η απόλυτη φρίκη: Δεν το χωράει ο νους το αποτρόπαιο έγκλημα

Η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να χωνέψει την αποτρόπαια δολοφονία της 65χρονης μητέρας από τον 35χρονο γιο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος Sunil Kuchakurni επισκέφθηκε τη μητέρα του, στο χωριό τους στη βόρειο Ινδία για να της ζητήσει λεφτά. Ο 35χρονος είναι άνεργος και έχει χρόνια εξάρτηση από το αλκοόλ.