Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Fraport Greece



Το προφίλ των επιβατών του αεροδρομίου Μακεδονία

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει από τον Μάρτιο η Fraport για το προφίλ των επιβατών του αεροδρομίου Μακεδονία παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος από το βήμα του συνεδρίου που διεξάγεται στο πλαίσιο της 34ης Philoxenia με θέμα «Τουρισμός 55+ Μοχλός ανάπτυξης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου»



Η Fraport Greece ξεκινά τα έργα στο αεροδρόμιο Μυκόνου

Σε συνέχεια μίας ιδιαίτερα επιτυχημένης καλοκαιρινής περιόδου για το αεροδρόμιο Μυκόνου, η οποία και σημαδεύτηκε από μία αύξηση 19,2% στην κίνηση των επιβατών και 30% αύξηση στο συνολικό αριθμό πτήσεων, η Fraport Greece ξεκινά τα έργα για την ανάπτυξη του αεροδρομίου, ώστε να αποτελέσει στο μέλλον ένα αεροδρόμιο αντάξιο της παγκόσμιας φήμης του νησιού.



Fraport Greece: Σε λειτουργία και με απόλυτη ασφάλεια το αεροδρόμιο στην Κω

Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο στην Κω μετά τον φονικό σεισμό στο νησί. Οπως ανακοίνωσε η Fraport Greece το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια για επιβάτες και πτήσεις.



Στη Fraport Greece από σήμερα τα 14 αεροδρόμια

Πραγματικότητα είναι πλέον η μεγαλύτερη επένδυση παραχώρησης στην Ελλάδα, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή και προοπτική για τον τουρισμό και τις υποδομές της χώρας.



Έτοιμη να παραλάβει τα 14 αεροδρόμια η Fraport Greece

Η Fraport Greece ανακοίνωσε στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, κατά 620 εκατομμύρια ευρώ. Μετά την εν λόγω αύξηση, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια ευρώ. Όλοι οι σχετικοί φόροι έχουν ήδη καταβληθεί στο Δημόσιο.



Ύψιστη ασφάλεια με 540 πυροσβέστες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Η Fraport Greece υπέγραψε σήμερα σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο για την παροχή υπηρεσιών πυρασφάλειας στα περιφερειακά αεροδρόμια τα οποία σύντομα η εταιρεία θα διαχειρίζεται στο πλαίσιο της 40ετούς παραχώρησης.