Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φωτορεπορτερ



Έκθεση για τον «βασιλιά των παπαράτσι» και την 60χρονη πορεία του

Το χρονικό μίας σταδιοδρομίας, που εκτείνεται από τα χρυσά χρόνια της ρωμαϊκής Ντόλτσε Βίτα και τις μεγάλες παγκόσμιες προσωπικότητες της πολιτικής, μέχρι την αποτύπωση των αιματηρών γεγονότων στα «Μολυβένια Χρόνια» της τρομοκρατίας, τη μαφία και το αστυνομικό ρεπορτάζ, είναι αυτό που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Ρώμης Maxxi, στην έκθεση



Διαδηλωτής απείλησε με όπλο φωτορεπόρτερ στη Θεσσαλονική

Φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατήγγειλε ότι διαδηλωτής που συμμετείχε στο συλλαλητήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, απείλησε με όπλο συναδέλφους του.



Ανάρτηση-«καταπέλτης» από φωτορεπόρτερ στο Facebook για την απαγόρευση φωτογράφισης του διαγγέλματος Τσίπρα

Τις εν κρυπτώ κινήσεις του πρωθυπουργικού επιτελείου και την απαγόρευση προς τους φωτογράφους να καταγράψουν με τον φακό τους τα στιγμιότυπα από το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη αποκαλύπτει ο φωτορεπόρτερ Μενέλαος Μυρίλλας, ιδρυτής του πρακτορείου SOOC.



Ορέστης Τζιόβας: Δεν έχω μετανιώσει που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ

«Καθόλου δεν έχω μετανιώσει, θα του ξαναπετούσα. Είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα. Μιλάμε για βιασμό προσωπικής ζωής. Βιασμό κανονικό». 

O Oρέστης Τζιόβας δηλώνει αμετανόητος για το επεισόδιο που συνέβη παλαιότερα με επίθεση αυγών κατά φωτορεπόρτερ. 



ΕΦΚΑ: Οι νέες εισφορές για εκδότες, εφημεριδοπώλες, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ

Τις εισφορές που καλούνται να καταβάλουν ιδιοκτήτες εφημερίδων, εκδότες, ανταποκριτές εφημερίδων της αλλοδαπής, φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες και εφημεριδοπώλες, καθορίζει εγκύκλιος του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Ειδικότερα, στην εγκύκλιο ορίζονται τα εξής:

Βάση υπολογισμού εισφορών



Άλλος ενας φωτορεπόρτερ έχασε την ζωή του στην Λιβυη

Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος σκοτώθηκε σήμερα στη Λιβύη, ενώ κάλυπτε τις μάχες μεταξύ των δυνάμεων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας (GNA) και των μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Σύρτη, σύμφωνα με μια νοσοκομειακή πηγή.