Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Φώτης Κουβέλης



Παράδοση-παραλαβή στο υπ. Ναυτιλίας: Πλακιωτάκης: Θέλουμε να διαμορφώσουμε φιλικότερο περιβάλλον

«Προτεραιότητά μας είναι να διαμορφώσουμε ένα φιλικότερο προς τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις νομοθετικό και φορολογικό πλαίσιο, ώστε να προσελκυστούν νέες επενδύσεις και να διευκολυνθεί η εγκατάσταση ξένων ναυτιλιακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα», τόνισε ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Ναυτιλίας.



Κουβέλης: Οι δυνάμεις του ενδιάμεσου χώρου πρέπει να αναζητήσουν συγκλίσεις με την Αριστερά

«Οι πολιτικές δυνάμεις του ενδιάμεσου πολιτικού χώρου, εάν θέλουν να δικαιώσουν τον αυτοπροσδιορισμό τους ως "κεντροαριστερές" ή "σοδιαλδημοκρατικές", πρέπει να αναζητήσουν συγκλίσεις με την Αριστερά.

 

 

Φώτης Κουβέλης: Τι είπε για το ρόλο της Σούδας σε ενδεχόμενο χτύπημα στη Συρία

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε,στο ραδιοφωνικό σταθμό 247 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού,αναφέρθηκε στην πιθανότητα χρήσης της Σούδας για τις επιχειρήσεις στη Συρία.



Δηλώσεις Κουβέλη για τους Έλληνες στρατιωτικούς

«Έχουν γίνει και συνεχίζουν οι αναγκαίες ενέργειες, τόσο στο διπλωματικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεών μας», δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φώτης Κουβέλης, στην πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.



Στο Μαξίμου ο Φώτης Κουβέλης

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο Φώτης Κουβέλης μετά την «διαβεβαίωση» των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ο κ. Κουβέλης, που είναι το πλέον πολυσυζητημένο όνομα του χθεσινού ανασχηματισμού και το πρόσωπό του έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις, μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο σαν τον κλέφτη, αποφεύγοντας κάμερες και δημοσιογράφους.