Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φωτιου



Στο Μάτι Αττικής η Θεανώ Φωτίου

 Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου θα επισκεφτεί το Μάτι της Αττικής σήμερα το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Κ.ΑΛ.Ο ATHENS EXPO '18, η κ. Φωτίου θα συζητήσει με πολίτες από τις πυρόπληκτες περιοχές για τις δυνατότητες ανάπτυξης του κοινωνικού επιχειρείν.



Φωτίου: Φτιάχνουμε κράτος που δεν θα είναι πια πελατειακό

Για την προσδοκία της κυβέρνησης που είναι μετά την 21η Αυγούστου και την έξοδο από τα μνημόνια να καλυτερεύει, βήμα-βήμα, η κατάσταση στη χώρα, αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μέσω τηλεοπτικών της δηλώσεων.



Φωτίου: 366 νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί το 2018 . 10.000 επιπλέον θέσεις

Έναν χρόνο νωρίτερα -στο 2018- έρχεται το ξεκίνημα δημιουργίας νέων βρεφονηπιακών σταθμών, το οποίο περιλαμβάνεται στα αντίμετρα, που ψηφίστηκαν τον περασμένο Μάιο, στο πλαίσιο του πολυνομοσχεδίου για την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.



"Η Κύπρος δεν μπορεί να είναι δέσμια εγγυήσεων"

Μια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών, όπως η Κύπρος, δεν μπορεί να είναι δέσμια των εγγυήσεων και των στρατευμάτων οποιασδήποτε τρίτης χώρας, της Τουρκίας, που επιδιώκει ουσιαστικά να θέσει υπό τον έλεγχο της ολόκληρη την Κύπρο, είπε την Κυριακή ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου.



Φωτίου: Η δόση δεν αποτελεί θέμα της διαπραγμάτευσης

«Η δόση είναι διασφαλισμένη και δεν υπάρχει θέμα να ξαναζήσουμε το καλοκαίρι του 2015» υπογράμμισε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.



Η Φωτίου πρότεινε να φέρει τα σχολικά γεύματα στο εστιατόριο της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Στο απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή σχετικά με τα σχολικά γεύματα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου έκανε σήμερα μια πρόταση προς τους βουλευτές, μιλώντας σε αρμόδια επιτροπή της Βουλής.