Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

φωτιας



Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο σε δήμους της Αττικής λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Σύμφωνα με τον χάρτη της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς την Τετάρτη, σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής.

Για αυτό τον λόγο, στις συγκεκριμένες περιοχές τίθενται σε ισχύ οι αποφάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας και παραμονής εκδρομέων σε δάση και «ευπαθείς» περιοχές.



H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για το πακέτο-βόμβα στον Σόιμπλε

Με κείμενο σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την Πέμπτη η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου-βόμβα στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το κείμενο όπως αναρτήθηκε έχει ως εξής:



Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε διάφορες περιοχές της χώρας

Yψηλό κίνδυνο φωτιάς προβλέπει για σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.



Στο μικροσκόπιο κείμενο μέλους των Πυρήνων για σχέση με την απόπειρα της απόδρασης με ελικόπτερο

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο πιστεύουν ότι η Πόλα Ρούπα δεν πήγαινε με το ελικόπτερο στον Κορυδαλλό για να πάρει τον Νίκο Μαζιώτη αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη του εγχώριου αντάρτικού πόλης, αλλά «βλέπουν» και κάποιου είδους... προαναγγελία στην απόπειρα απόδρασης σε κείμενο του Χρήστου Τσάκαλου, μέλους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.