Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φορτίο



Σε φορτίο με μπανάνες έκρυψαν 41,5 κιλά κοκαϊνης

Σε κοντέινερ με δηλωμένο φορτίο μπανάνες από το Εκουαδόρ, οι ελεγκτές εντόπισαν 41,5 κιλά κοκαΐνης αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. Το φορτίο των ναρκωτικών ήταν καλά κρυμμένο στα τοιχώματα του κοντέινερ.



Φορτίο με χιλιάδες βεγγαλικά εντοπίστηκε στην Χίο

Θα πλημμύριζε κροτίδες, όχι μόνο η  Χίος αλλά και πολλές περιοχές της χώρας, αν έφτανε να διοχετευτεί στην παράνομη αγορά το τεράστιο φορτίο με τα χιλιάδες απαγορευμένα βεγγαλικά που εντόπισε η τοπική Ασφάλεια συλλαμβάνοντας τον κάτοχό του.



Ηράκλειο: Εντοπίστηκε φορτίο με επικίνδυνα χημικά σε πλοίο

Ασυνόδευτο φορτίο με επικίνδυνα χημικά εντόπισαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου να μεταφέρονται με πλοίο της γραμμής σήμερα από τον Πειραιά. Το περιστατικό, όπως είναι φυσικό, σήμανε συναγερμό στις αρχές.



Kως: Μεταφέρθηκε σε άλλο πλοίο το φορτίο του τουρκικού πλοίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η μεταφορά του μυστηριώδους φορτίου από το τουρκικό πλοίο ALCATRAS που προσάραξε στην Κω, σε άλλο τουρκικό πλοίο που ήρθε για να παραλάβει το φορτίο, υπό βροχή.



Μυστήριο με το φορτίο του τουρκικού πλοίου στην Κω

Το πλοίο «ALCATRAS» με σημαία Τουρκίας προσάραξε χθες το πρωί σε αβαθή νερά στην Κω και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την ακτή, ωστόσο μεγάλο μυστήριο αποτελεί το φορτίο του.



«Μπλόκο» από τελωνειακούς στον Προμαχώνα φορτίου 22 τόνων αιθυλικής αλκοόλης

Εικοσι δύο τόνους καθαρής αιθυλικής αλκοόλης επιχείρησε να περάσει λαθραία στην Ελλάδα ο οδηγός νταλίκας με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας. Ωστόσο, στελέχη του τελωνείου στον Προμαχώνα Σερρών υπέβαλαν το φορτίο του σε έλεγχο και διαπίστωσαν ότι πίσω από άδεια χαρτοκιβώτια, τα οποία μάλιστα είχε καλύψει και με νάιλον, εντόπισαν 22 πλαστικές δεξαμενές των χιλίων λίτρων η κάθεμια.