Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 -

φοροδιαφυγήΕ.Ελέτσι: «Θα βρω την κοπέλα που με κάρφωσε – Δεν θα την αφήσω»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, κατά τη διάρκεια τηλεπτικών της δηλώσεων μετά την υπόθεση που ήρθε στο «φως» σχετικά με το πλήθος φορολογικών παραβάσεων που φέρεται να διαπίστωσε η ΑΑΔΕ, στη διάρκεια ελέγχων για όσα έγιναν στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη έκανε λόγο για μία γυναίκα, η οποία, κατά την ίδια, την «κάρφωσε».Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στον Λιάγκα για τα έσοδα που δήλωνε το 2019: «Ήμουν πολύ λίγος τότε»

Την οργή του για τα όσα ακούγονται σε βάρος του, για τα έσοδά του το 2019 αλλά και για τον «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι εξέφρασε την Πέμπτη (25/1) ο Τριαντάφυλλος. «Ήμουν πολύ λίγος τότε είπε αναφορικά με το ποσό που είχε δηλώσει στην εφορία.Φοροδιαφυγή: Έρχονται οι φορο-έλεγχοι σε απευθείας μετάδοση και το «κλείδωμα» των δηλώσεων

Φουλ επίθεση κατά της φοροδιαφυγής επιχειρεί το οικονομικό επιτελείο το 2024 ενεργοποιώντας νέα ελεγκτικά εργαλεία και νέου τύπου ελέγχους σε συνδυασμό με την επέκταση των POS σχεδόν σε όλη τη λιανική αγορά  και τη διασύνδεσή τους με τις ταμειακές μηχανές, την υποχρεωτική διαβίβαση εσόδων και εξόδων στην πλατφόρμα myDATA αλλά και το νέο καθεστώς φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και τον πΘεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 60χρονη φυγόποινη καταδικασμένη για φοροδιαφυγή

Φυγόποινη που καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση για φοροδιαφυγή, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, ως διαχειρίστρια εταιρείας, η 60χρονη υπέβαλε ανακριβή δήλωση ΦΠΑ, επιτυγχάνοντας μη απόδοση φόρου προς το Δημόσιο άνω των 100.000 ευρώ.

 Λουκέτα σε δύο εστιατόρια της Μυκόνου - Δεν έκοβαν αποδείξεις

Λουκέτα για σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τις τελευταίες ημέρες.Φοροδιαφυγή: Δήλωνε καφετζής και πουλούσε μέσω Facebook παπούτσια 1,2 εκατ. ευρώ!

Εκτεταμένη φοροδιαφυγή έφεραν στο φως οι στοχευμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό αδήλωτων πωλήσεων μέσω διαδικτύου, που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Οι ελεγκτές της Α.Α.Δ.Ε. συγκέντρωσαν και συνδύασαν στοιχεία από το διαδίκτυο, (ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης), τις βάσεις δεδομένων της Α.Α.Δ.Ε. και τρίτες πηγές.