Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φορεις



Κυριάκος σε παραγωγικούς φορείς: Από εμένα θα ακούτε μόνο προτάσεις που εφαρμόζονται

Μήνυμα εμπιστοσύνης στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Μακεδονίας και της Θράκης που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, για την προετοιμασία της επίσκεψης του στην 82η ΔΕΘ στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου.



Προσλήψεις σε τέσσερις φορείς του δημοσίου στην Αττική

Με 113 εποχικούς ενισχύονται τέσσερις φορείς του δημοσίου προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό. Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Γαλατσίου, αλλά κα το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Η Αγία Σοφία.

Οι προθεσμίες εκπνέουν μέχρι τις 19 Ιουνίου όπως γράφει το dimosio.gr.

Αναλυτικά:



Στο Σύνταγμα κατεβαίνουν σήμερα επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω», οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας κατεβαίνουν στους δρόμους και καλούν, με ανακοίνωσή τους, «κάθε ελεύθερο επαγγελματία να υψώσει τη φωνή του ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τις νέες, καταστροφικές αυξήσεις στο ασφαλιστικό» και τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν



Δημόσιο: 468 προσλήψεις σε φορείς του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη η προκήρυξη για 203 μόνιμες θέσεις στις υπηρεσίες Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.



Ελληνικοί φορείς και ομογένεια στηρίζουν την «Greek Panorama»

Με βασικά στοιχεία τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και την Γαστρονομία, δημιουργείται μία επιτυχημένη συνταγή, ώστε να «μυρίσει» Ελλάδα σε έναν από τους εντυπωσιακότερους και ιστορικότερους σταθμούς του Μετρό, όπως είναι ο Grand Central Terminal, τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι.



Δημόσιο: Διαγωνισμοί για 709 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του υπ. Δικαιοσύνης

Μέσω τριών διαγωνισμών αναμένεται να γίνουν 709 μόνιμες προσλήψεις στα δικαστήρια και σε φορείς του υπουργείου Δικαιοσύνης. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων της προκήρυξης 2Κ/2017για 135 θέσεις πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.