Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ



Τ.Θεοδωρικάκος: «Πάνω από 3.000 τα πλημμυρισμένα σπίτια στην Εύβοια» - Σήμερα οι ανακοινώσεις Χ.Σταϊκούρα

Ο Υπουργός Εσψτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ανακοίνωσε πως περισσότερα από 3.000 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στην πληγείσα από τη θεομηνία περιοχή της Εύβοιας.



Στην ανακρίτρια η Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Tην πόρτα της ανακρίτριας πέρασε σήμερα η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.



Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον Μπάμπη. Εχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος, τα παιδιά, ο πατέρας, οι συγγενείς, οι φίλοι και συγχωριανοί του από τη Βρίνα, «αποχαιρέτισαν» χθες το μεσημέρι τον Μπάμπη Δημητρόπουλο που έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Την ίδια ώρα, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του αδελφού του Δημήτρη, που παραμένει αγνοούμενος από την Τετάρτη…



Ο Βαρθολομαίος για τις φονικές πλημμύρες: Η Μητέρα Εκκλησία κοντά στους πληγέντες

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στη δυτική Αττική, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Φονικές πλημμύρες:Σε διαρκή επικοινωνία Καμμένος - Τσίπρας

Σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας των Ηνωμένων Εθνών, όπου συζητείται η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των φονικών πλημμυρών.