Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φωνες



«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξαν και στον Πύργο Ηλείας

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από την Ηλεία, ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε στο κέντρο της πόλης του Πύργου. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους σωματεία και απλοί πολίτες, έστειλαν το μεσημέρι της Κυριακής, ηχηρό μήνυμα αφύπνισης προς την Κυβέρνηση, για την ονομασία της Μακεδονίας.



Τρισάγιο Παντελίδη. Η Αμαρυλλίδα και οι φωνές έξω από κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή την εποχή εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο στο μαγαζί του Βιολίδη.

Όμως παρά τις υποχρεώσεις νωρίς σήμερα το πρωί πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσει το φιλαράκι της.



"Αλλαχ ουάκμπάρ" φώναζε έξω από τις φυλακές

Προβληματισμό στις αρχές προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε πρίν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας όπου, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλαχού Ακμπάρ» (ο θεός είναι μεγάλος), με κρατούμενους να βγαίνουν στα παράθυρα και να αρχίζουν να φωνάζουν και εκείνοι.



Τον έθαψαν ζωντανό και εκείνος κάλεσε βοήθεια μέσα από τον τάφο

Ένας 41χρονος επιχειρηματίας χρωστούσε λεφτά και οι Ρώσοι μαφιόζοι αποφάσισαν να τον κάνουν να πληρώσει με άλλο τρόπο, θάβοντάς τον ζωντανό!

Πρόκειται για τον Khikmet Salaev τον οποίον οι μαφιόζοι έθαψαν στο νεκροταφείο Lyubertsy επειδή χρωστούσε 30 εκατομμύρια ρούβλια που αντιστοιχούν σε 470.000 ευρώ.



Ο Βούτσης βάζει τις "φωνές" για τις καθυστερήσεις των σοβαρών υποθέσεων από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή

«Δε δικαιολογούνται» καθυστερήσεις «δέκα και έντεκα ετών» για να φτάσουν από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή σοβαρές υποθέσεις, με ενδεχόμενη ανάμιξη πολιτικών προσώπων, καθυστερήσεις, που οδηγούν σε παραγραφές «για πολλά ζητήματα που ενδεχομένως χρήζουν διερεύνησης», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη.<



Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Ασπασίας: "Σώσε με Κώστα, σώσε με..."

"Σώσε με Κώστα σώσε με" ήταν οι σπαρακτικές φωνές της Ασπασίας Μπροτζάκη, της 38χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στο Λάππα, μέσα στην μοιραία νταλίκα – ψυγείο, μπροστά στα μάτια των παιδιών της και του συζύγου της.

Οι σκηνές που εκτυλίχθησαν στην Πατρών Πύργου τη νύχτα της περασμένης Κυριακής συγκλονιστικές.