Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

φοιτητικές εκλογές



Φοιτητικές Εκλογές: Ένταση στο ΤΕΙ Θεσσαλίας - «Χτύπησαν φοιτήτρια»

Τι καταγγέλλει μέλος της ΔΑΠ. Κανονικά οι φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ Θεσσαλίας.

«Ήρθανε περίπου 15 άτομα με ξύλα και κουκούλες. Μας προπηλάκισαν, έσπασαν και πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Χτύπησαν μία φοιτήτρια και μας έδωσαν 10 λεπτά προθεσμία να εγκαταλείψουμε την εκλογική διαδικασία και να φύγουμε από το ΤΕΙ».



Έφοδος αντεξιουσιαστών στο Πάντειο: Διακόπηκαν οι φοιτητικές εκλογές

Έφοδο στο Πάντειο Πανεπιστημίο, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης μια ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές μπήκαν συντεταγμένα στο χώρο, κρατώντας καδρόνια, ενώ πέταξαν τρικάκια (φυλλάδια) με συνθήματα κατά των εκλογών.



Βίντεο από τα επεισόδια έξω από το Χημείο

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το κτίριο του παιδαγωγικού, γνωστό και ως Χημείο, στην οδό Ναυαρίνου, όπου διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές.



Φοιτητικές εκλογές: Σοβαρά επεισόδια και στην Θεσσαλονίκη

Ένταση με κουκουλοφόρους σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε φοιτητές της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.



Κροτίδες και μπουκάλια έξω από το Παιδαγωγικό όπου διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές

Άγνωστοι επιτέθηκαν πριν από λίγο στις ομάδες που περιφρουρούσαν το Παιδαγωγικό του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην οδό Ναυαρίνου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αγνώστων πλησίασε τα περίπου 50 άτομα που περιφρουρούσαν τον χώρο όπου διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές και άρχισαν να πετούν κροτίδες προς το μέρος τους.



Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές στο ΑΠΘ

Επεισόδια σημειώθηκαν στο ΑΠΘ, όπου όπως και σε όλα τα ΑΕΙ της χώρας, διεξάγονται σήμερα φοιτητικές εκλογές. Την επίθεση, κυρίως κατά μελών της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εξαπέλυσε το μεσημέρι στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ ομάδα περίπου είκοσι ατόμων, με καλυμμένα τα πρόσωπα και κρατώντας λοστούς.