Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

φλωρος



Σε Λέσβο, Σκύρο, Δωδεκάνησα και Χίο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Λέσβο, Σκύρο, Δωδεκάνησα και Χίο επισκέφθηκε, χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος,ο οποίος και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό για το νέο έτος.



Η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου ζητά δικαίωση για την ψυχή του πάτερα της

Η Γιώτα Μαρία η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, ζητάει δικαίωση για την ψυχή του πατέρα της.



Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου

Την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκάλεσε η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με ιατρικές γνωματεύσεις που τον κήρυτταν ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%. 



Υπόθεση Φλώρου: Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός

Προς κάθε κατεύθυνση με στόχο (και) να διερευνηθεί αν έχουν υπάρξει και άλλες αποφυλακίσεις αλά... Φλώρου, κινείται πλέον η έρευνα που διενεργεί η Εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση της υφ' όρων απόλυσης του 39χρονου επιχειρηματία με ποσοστό... αναπηρίας άνω του 67%.



Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει ο γιατρός που πλαστογράφησε την γνωμάτευση για τον Αρ. Φλώρο

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει από τις 5 το απόγευμα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο γιατρός που καταγγέλλεται από τον διευθυντή του τμήματός του ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση της υπνικής άπνοιας στον Αριστείδη Φλώρο.



ΝΔ για Φλώρο και Energa: Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο Τσίπρας στις κάλπες

Επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Energa και τον Άρη Φλώρο εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.