Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Φλαμπουράρης



Φλαμπουράρης: Αυξημένο επίδομα θέρμανσης για τα αδύνατα οικονομικά στρώματα

Ουδεμία ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών δεν προκύπτει με βάση τα σημερινά ξεκαθαρίζει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

 



Φλαμπουράρης: Διενεργούμε το πείραμα της Αριστεράς στον 21ο αιώνα

Στα τέσσερα χρόνια αριστερής διακυβέρνησης αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «συναντηθήκαμε με όλα τα μεγάλα διλήμματα που μπορούν να τεθούν στην Αριστερά που κυβερνά».



Τρέμει η κυβέρνηση το "μπαμ" στις τράπεζες. Ποιος είναι ο ρόλος του Φλαμπουράρη

Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με το Μακεδονικό και τις συντάξεις, θέλοντας να διασωθεί πολιτικά στις εκλογές, ένα άλλο καυτό ζήτημα βγαίνει στην επιφάνεια. Μια τραπεζική «βόμβα» βρίσκεται προ των πυλών και στο Μαξίμου εκφράζουν ήδη τους φόβους τους για το επόμενο διάστημα.



Φλαμπουράρης: Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι

«Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια και θα μπορούμε να αποφασίζουμε οι ίδιοι, αντί να "εκτελούμε εντολές", πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

 



Για καφεδάκι εκτός ραφείου Φλαμπουράρης - Φίλης

Τα θέματα στην πολιτική ατζέντα είναι πολλά και καυτά, το τελευταίο διάστημα. Κυρίαρχο είναι το Σκοπιανό, ο ανασχηματισμός, αλλά και η επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο.



Φλαμπουράρης: Δεν σκέφτομαι παραίτηση Κουρουμπλή, παραποιήσατε τις σημειώσεις μου

Διαψεύδει το υπουργείο Επικρατείας ότι ο υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης σκέπτεται ή εισηγείται στο Μέγαρο Μαξίμου την απομάκρυνση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για την υπόθεση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» και την πετρελαιοκηλίδα.