Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Financial Times



Oι «Financial Times» αποκαλύπτουν γιατί νοσούν οι εμβολιασμένοι: «Κανένα εμβόλιο δεν είναι τέλειο»

Στο ερώτημα γιατί μολύνονται και οι πλήρως εμβολιασμένοι προσπαθούν να απαντήσουν οι Financial Times, τονίζοντας πως η ραγδαία εξάπλωση του στελέχους Δέλτα είναι ο κυριότερος λόγος που η αποτελεσματικότητα των εμβολίων δείχνει να μειώνεται σε σχέση με τα επίπεδα των αρχικών δοκιμών.

 

Πόσο συχνά είναι τα κρούσματα μεταξύ των εμβολιασμένων;



Βρετανία: Η Ρούλα Καλάφ είναι η πρώτη γυναίκα διευθύντρια των Financial Times

Η Ρούλα Καλάφ επελέγη για να γίνει η πρώτη γυναίκα διευθύντρια των Financial Times στην ιστορία της εφημερίδας, η οποία κυκλοφορεί εδώ και 131 χρόνια, μετά την ανακοίνωση του διεθυντή της, του Λάιονελ Μπάρμπερ ότι θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.



Financial Times για Ελλάδα:Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα οικονομικής μεταρρύθμισης, δημοσιονομικής ευθύνης και διοικητικού εκσυγχρονισμού», επισημαίνει το δημοσίευμα των Financial Times αναφερόμενο στoν στρατηγικό σχεδιασμό του Έλληνα πρωθυπουργού.



Financial Times: Το τέλος του Αλέξη Τσίπρα

Σε εκτενές άρθρο τους, οι Financial Times αναφέρονται στις ελληνικές εθνικές εκλογές, στην «πτώση» του Αλέξη Τσίπρα, στις διαφορές στις προεκλογικές καμπάνιες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, στα ποσοστά που οι δημοσκοπήσεις δίνουν καθώς και στο ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας.



Ο δισεκατομμυριούχος που ανακήρυξαν «Προσωπικότητα της χρονιάς 2018» οι Financial Times

Ο δισεκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος Τζορτζ Σόρος ανακηρύχθηκε «προσωπικότητα της χρονιάς 2018» από τους Financial Times, όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εφημερίδα.



Financial Times: Ο Τσίπρας από «Λένιν του Αιγαίου» έγινε «ντάρλινγκ» του ευρωπαϊκού κατεστημένου

«H Bρετανία θα πάρει μαθήματα από την Ελλάδα για το Brexit», γράφει το άρθρο γνώμης του Βρετανού δημοσιογράφου στους Financial Times, Τόνι Μπάρμπερ, το οποίο αφιερώνει στη χώρα μας, αλλά και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.