Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 -

φιμωση



Μακέιν για Τραμπ: Οι δικτάτορες αρχίζουν με τη φίμωση του Τύπου

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν, υπερασπιζόμενος τα μέσα ενημέρωσης μετά την τελευταία επίθεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εναντίον τους, προειδοποίησε πως η φίμωση του ελεύθερου Τύπου είναι τακτική με την οποία «αρχίζουν οι δικτάτορες».



ΝΔ: Στόχος της κυβέρνησης να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα επαναφέρει τη νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος και προσθέτει: «Η αρμοδιότητα για τις άδειες θα επανέλθει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και οι άδειες θα είναι φυσικά περισσότερες από τέσσερις, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος».



Ο Ερντογάν προκαλεί τον Πούτιν με φίμωση του Sputnik στην Τουρκία

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Sputnik έχει αποκλειστεί στην Τουρκία, δήλωσε ο διευθυντής του πρακτορείου στην Τουρκία, σε μία κίνηση που αναμένεται να επιδεινώσει περαιτέρω τις σχέσεις της Μόσχας με την Άγκυρα.



Μητσοτάκης: Όταν οι δημοσιογράφοι φιμώνονται κινδυνεύει η Δημοκρατία

Θέση για τις προσωρινές διαγραφές δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ για τη στάση τους πριν το δημοψήφισμα πήρε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης​.

«Απαράδεκτη η απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ. Όταν οι δημοσιογράφοι φιμώνονται τότε κινδυνεύει η Δημοκρατία», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο Twitter.