Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φιλοι



Φίλοι στα...μαχαίρια - Καβγάς στα Χανιά με τρεις τραυματίες

Αγριος καβγάς σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Χανιά ανάμεσα σε μια παρέα τριών αλλοδαπών.



Πάνος Ζάρλας: Η έκκληση της οικογένειας και των φίλων του!

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε σοκ, καθώς εκτός του ότι ήταν ένα πολύ αγαπητό άτομο, ήταν και πάρα 

Η ρεπόρτερ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, Λιλή Πυράκη, βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και γνωστοποίησε την έκκληση που κάνουν η οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου Πάνου για μάρτυρες.

 



Πάνος Ζάρλας: Ραγίζουν καρδιές

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα και η είδηση του θανάτου προκάλεσε σοκ. Οι συμπαίκτες του από το Power of Love, Κυριακή Τσανικίδη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη! Το σχέδιο που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει…



11 χαρακτηριστικά της πραγματικής φιλίας

Ο Αριστοτέλης είχε χαρακτηρίσει τους αληθινούς φίλους ως «μία ψυχή, σε δύο σώματα», αλλά τι είναι αυτό που διαχωρίζει τις παντοτινές φιλίες από τις πιο περιστασιακές; Διαβάστε ποιες είναι οι έντεκα αρετές που έχουν οι πραγματικοί φίλοι, αυτοί που θα μείνουν κοντά μας μια ζωή.



Έξι πράγματα που σου διδάσκει το χειμερινό κάμπινγκ

Το χειμερινό κάμπινγκ σίγουρα δεν είναι για όλους. Για εκείνους, ωστόσο, που θα το τολμήσουν προσφέρει αρκετά μαθήματα ζωής, κάποια χιουμοριστικά και κάποια πιο ρεαλιστικά, που αξίζει κανείς να γνωρίζει.



Ο αριθμός των πραγματικών φίλων μειώνεται διαχρονικά

Mπορεί ο αριθμός των γνωστών να αυξάνεται, αλλά οι πραγματικοί φίλοι λιγοστεύουν. Επίσης, οι φιλίες απαιτούν χρόνο, όχι πάντως τεράστιο, για να «χτιστούν», σύμφωνα με ανασκόπηση δεδομένων που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Atlantic.