Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Φίλης



Φίλης για απόφαση του ΣτΕ: Γυρίζουν την εκπαίδευση στη σκοτεινή δεκαετία του ’50

Αντίθετη στο Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, χαρακτηρίζει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μάθημα των Θρησκευτικών ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, και σημειώνει ότι, εφόσον οδηγεί το μάθημα να λάβει τη μορφή της κατήχησης, τελικώς, οδηγεί τα πράγματα ώστε το μάθημα των θρησκευτικών να γίνει προαιρετικό.



Τσακαλώτος, Φίλης, Καρανίκας και Ζωή στην Παρέλαση του Gay Pride έξω από τη Βουλή..ΕΙΚΟΝΕΣ

Για μια ακόμα χρονιά, τη δωδέκατη συνεχόμενη, η πολύχρωμη γιορτή του Athens Pride, πραγματοποιείται στην Αθήνα, για πρώτη φορά, όμως, στην «καρδιά της πόλης», στην πλατεία Συντάγματος.



Θεματική εβδομάδα στα σχολεία με θέμα τη Δημοκρατία, προτείνει ο Φίλης

Τη λήψη ληφθεί νομοθετικής πρωτοβουλίας για να ακυρωθεί η ρύθμιση που πέρασε το υπουργείο Παιδείας στις 31 Ιουλίου, με την οποία ρυθμίζονται - στην ουσία,χαρίζονται- εκατομμύρια ευρώ που χρωστούσαν στους Ειδικούς Λογαριασμούς τωνΠανεπιστημίων μεγαλοκαθηγητές των ΑΕΙ, κυρίως, γιατροί, μηχανικοί και νομικοί, ζητεί με την ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα ο βουλευτής και πρώην



Φίλης για καταλήψεις: Οι ευθύνες της ΝΔ και του Μητσοτάκη είναι τεράστιες

«Οι ευθύνες της ΝΔ και προσωπικά του προέδρου της κ. Μητσοτάκη είναι τεράστιες.

 

Όχι μόνο, δεν αποδοκίμασαν τις εθνικιστικές καταλήψεις, αλλά, με παρότρυνση της ακροδεξιάς τους πτέρυγας συμμετείχαν ενεργά» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του Σύριζα και πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.



Ντροπή! Συνεχίζει να προκαλέι ο Φίλης: Ο Κατσίφας δεν είναι ήρωας, είχε ψυχικές διαταραχές

Προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, με τις δηλώσεις του για τον Κωνσταντίνο Κατσίφας, λίγο πριν την κηδεία του.

Ο κ. Φίλης, εξηγεί ότι ο Κατσίφας δεν είναι ήρωας, ενώ δεν διστάζει να τον αποκαλέσει «άνθρωπο με ψυχικές διαταραχές»



Απίστευτες δηλώσεις Φίλη: «Δεν είναι η Βόρειος Ήπειρος, είναι η Νότια Αλβανία» - Τι είπε για τον Κ. Κατσίφα!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα έκανε ο Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο TVCreta.