Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ



Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Όλα όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση! Δείτε ΦΩΤΟ

Παρά το τσουχτερό κρύο και τους ισχυρούς ανέμους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χάρηκαν τη κάθε στιγμή του γάμου τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο του γαμπρού στον Όρνο της Μυκόνου, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.



Σήμερα παντρεύονται η Μαρία Μενούνος και η Αθηνά Οικονομάκου τους εκλεκτούς της καρδιάς τους!

Σήμερα γάμος γίνεται… ή μάλλον γάμοι! Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Keven Undergaro ήρθαν στην Ελλάδα για να παντρευτούν σήμερα στο Άκοβο Αρκαδίας (τόπο καταγωγής της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας) πραγματοποιώντας ένα παραδοσιακό γάμο και ένα γλέντι με καλεσμένο όλο το χωριό.



Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βόλτα με τον γιο τους

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η γλυκιά ηθοποιός με τον σύζυγο της, ζουν την απόλυτη ευτυχία. Ο μικρούλης έχει ολοκληρώσει την αγάπη και την ευτυχία τους και είναι αναμφίβολα το πιο όμορφο «δώρο» τους.



Η Αθηνά Οικομάκου ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο (φώτο)

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν το πρώτο τους μωρό που θα έρθει σε λίγους μήνες. Το ζευγάρι που είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ετοιμάζει ήδη το παιδικό δωμάτιο του μωρού τους που δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο.



Αθηνά Οικονομάκου: Η φουσκωμένη κοιλιά της φαίνεται για τα καλά

Για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο οι αποδράσες συνεχίζονται.



Αθηνά Οικονομάκου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, οι λιγούρες και η απουσία από το γάμο που της στοίχισε

Σε λίγους μήνες η πανέμορφη Αθηνά Οικονομάκου θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Γύθειο. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People μίλησε για το γάμο, την απουσία του μπαμπά της από αυτόν αλλά και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής.