Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φιλη



Τι αποκαλύπτει φίλη της 22χρονης φοιτήτριας για τη σχέση της με τον σατανισμό - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τα Βαρβάσαινα του Πύργου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. 



Σπάει τη σιωπή της φίλη του 15χρονου που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει: «Δεχόταν bullying»

Εξελίξεις στο περιστατικό που απασχόλησε το πανελλήνιο μόλις πριν λίγες μέρες.

Θύμα ανελέητου bullying και ρατσισμού είναι ο 15χρονος μαθητής σχολείου της Αργυρούπολης ο οποίος έφτασε την περασμένη εβδομάδα ένα βήμα πριν από το θάνατο. 



37χρονη βρέθηκε νεκρή από την φίλη της στην Κρήτη

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση μίας 37χρονης γυναίκα από την φίλη της η οποία την βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μία επίσης 37χρονη αναζητούσε την φίλη της η οποία δεν απαντούσε σε σταθερό ή κινητό.



Σοκαρισμένη η κολλητή της Χρύσας Σπηλιώτη: «Συγχωρήστε με που δεν μπορώ να μιλήσω»

«Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτηταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή.»

Με αυτά τα λόγια η Αννέτα Παπαθανασσίου ανακοίνωσε τον τραγικό επίλογο για την ηθοποιό. Λίγα 24ωρα νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής, είχε ταυτοποιηθεί και η σορός του σύζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη.



«Ακου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου»: Η οργισμένη επιστολή φίλης της οικογένειας Φύτρου

Ένα συγκλονιστικό κείμενο έγραψε μία φίλη της οικογένειας Φύτρου, που ξεκληρίστηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι, και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.



ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι αλλαγές Φίλη στα Θρησκευτικά

Αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι, σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με την οποία άλλαξε ο τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών στις τέσσερις τελευταίες τάξεις του  Δημοτικού αλλά και του Γυμνάσιου.