Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φιλί



Η στοργική στιγμή που ο Μητσοτάκης φίλησε την κόρη του Δάφνη στο Περιστέρι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Περιστέρι με τον... πιο γλυκό τρόπο και πρωταγωνίστρια την κόρη του, Δάφνη!

 

Τσολάκη: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί με τον σύζυγό της

Η Ελένη Τσολάκη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε για μια μίνι εκδρομή στα χιόνια. Η παρουσιάστρια του Alpha πήγε στo βουνό μαζί με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους στα Insta Stories.



Άνθιμος Ανανιάδης: Το τρυφερό φιλί στην έγκυο σύντροφό του!

Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού βρίσκονται ο Άνθιμος Ανανιάδης με την αγαπημένη του Μαρία Νεφέλη. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως σε τρεις μήνες θα έρθει στον κόσμο του πρώτο του παιδί, με τον αγαπημένο ηθοποιό να δηλώνει ενθουσιασμένος που θα γίνει πατέρας στα 32 του χρόνια.



Το φιλί του Μαραντόνα στον Πελέ -Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ο μεγάλος άσσος

Πλήθος βετεράνων άσων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδωσαν το «παρών» στην κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018, στο Κρεμλίνο...



Ο Ερντογάν ποινικοποιεί και το... φιλί!

Ασύλληπτο περιστατικό σε παραλία της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με ανάρτηση ενός νεαρού Τούρκου στο Twitter, του επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή φίλησε την σύντροφό του στην παραλία των Ψωμαθείων στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρεται στο tweet, o λόγος για το πρόστιμο είναι «αναστάτωσε το περιβάλλον της παραλίας» με αυτήν του την ενέργεια.