Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φιλανθρωπια



Ν. Ιωνίας: ‘’Είμαστε περήφανοι για το έργο και τις παρεμβάσεις της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»’’

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ευλόγησε, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και όλου του προσωπικού των υπηρεσιών και δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».



Προσφορά τριών τόνων τροφίμων για παιδιά σε φτωχές οικογένειες από τον Ναδάλ

Στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη στέκεται ο Ράφα Ναδάλ, προχωρώντας σε μία σπουδαία κίνηση.

Ο Ισπανός τενίστας, μέσω του ιδρύματός του, Fundacion Rafa Nadal δώρισε στην Banco de Alimentos de Mallorca τρόφιμα που ζυγίζουν τρεις τόνους.

Τα τρόφιμα, φυσικά θα προωθηθούν από την τράπεζα τροφίμων σε φτωχές οικογένειες και ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.



ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ: Το σπουδαίο έργο προσφοράς της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς την κοινωνία και τον πάσχοντα άνθρωπο

Η φιλανθρωπία είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς όπου η Ορθόδοξη Εκκλησία ανά τον κόσμο δείχνει την τεράστια συμβολή της σε ζητήματα κοινωνικής φύσεως ανακουφίζοντας εκατομμύρια ψυχές. Παράλληλα αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα στη κοινωνική προσφορά και στη χώρα μας.
Στην Ελλάδα



Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας - Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε ΦΩΤΟ

Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και κατέγραψε άλλη μια φιλανθρωπική δράση της εκκλησίας για τους συνανθρώπους μας



Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κοντά στους μαθητές

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δύο διαφορετικές εκδηλώσεις αγάπης, ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συνοδευόμενος από τον  κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργανώσεως «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και της κ.



PORT DÉFILÉ: Όταν η μόδα συναντά την τέχνη και τη φιλανθρωπία

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η μόδα και η τέχνη συναντιούνται στο Pirée σε ένα ανατρεπτικό pop up fashion show που θα κλείσει το 2017 με γιορτινή διάθεση, υψηλή αισθητική και δημιουργικότητα.