Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

fifa



Βρούτσης: Σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο, την FIFA, την UEFA, αλλά είναι δικαίωμα του κράτους η ασφάλεια

τη θετική στάση των κομμάτων, παρά τις επιμέρους αντιρρήσεις τους, για τα μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου της οπαδικής βίας, χαιρέτισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κατά την αρχική του τοποθέτηση στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τα «Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τ



Οι γυναίκες του Ιράν επιστρέφουν στα γήπεδα… αλλά σε «ειδικές» θύρες-κλουβιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αμέσως μετά την Ισλαμική Επανάσταση του 1979, οι αρχές του Ιράν απαγόρευσαν στις γυναίκες να εισέρχονται στα στάδια, επισήμως για να τις προστατεύσουν από την άξεστη συμπεριφορά των ανδρών εκεί.



Συνελήφθη μέλος της FIFA με την κατηγορία διαφθοράς

Με την επιστροφή του από τη Ζυρίχη, ένα μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, συνελήφθη στη Μαλαισία, με την κατηγορία της συμμετοχής σε διαφθορά.



«Βόμβα» της Süddeutsche Zeitung για τα σχέδια του Ινφαντίνο

Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung πυροδοτεί... βόμβα, αφού στη σαββατιάτικη έκδοσή της θα αποκαλύψει τις προθέσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο να πουλήσει όλα τα πλάνα της FIFA σε κοινοπραξία Σαουδαράβων.

Μάλιστα, τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν το πόσο έχει προχωρήσει το θέμα.



Χωρίς Μέσι η τελική τριάδα της FIFA για τον κορυφαίο του 2018!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, μπορεί να ολοκλήρωσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τα περισσότερα γκολ στη La Liga (34), να συγκατοίκησε στην κορυφή όσον αφορά τις περισσότερες ασίστ (12), να είχε δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (87), να είχε τα περισσότερα σουτ (197), τα περισσότερα γκολ έξω από την περιοχή (8) και τα περισσότερα γκολ από εκτελέσεις φάο



FIFA: Ποινικοποιεί το… δάγκωμα

Στο Μουντιάλ του 2014, ο Λουίς Σουάρεζ πρωταγωνίστησε σε μία από τις αρνητικές φάσεις της διοργάνωσης, όταν και δάγκωσε τον Τζόρτζο Κιελίνι, στη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ιταλία.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και λίγες ημέρες πριν την αυλαία του Μουντιάλ της Ρωσίας, η FIFA αποφάσισε πως αντίστοιχες κινήσεις θα τιμωρούνται με αποβολή και άμεσο φάουλ.