Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φιδια



Τρία άτομα στο νοσοκομείο Λαμίας από δάγκωμα φιδιού

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρια άτομα, μεταφέρθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο Λαμίας από δάγκωμα φιδιού.

Τα δύο από τα περιστατικά μάλιστα παρακολουθούνται στη ΜΕΘ.



Η Θεσσαλονίκη γέμισε φίδια - Δείτε ΦΩΤΟ

Τρεις κλήσεις για φίδια μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης δέχθηκαν η Αστυνομία και η Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife.

Όπως αποδείχθηκε ήταν και οι τρεις Έφιοι. Μάλιστα όπως τονίζουν στη σελίδα herpetofauna.gr ο ένας εξ αυτών ήταν ο παχύτερος που έχουν δει, μήκους 180cm και βάρους 1340 γραμμαρίων.



Κάλεσαν την πυροσβεστική για να διώξει τους "απρόσκλητους επισκέπτες" - Φωτό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων δέχτηκε μία διαφορετική κλήση από μία παρέα φοιτητών της πόλης που ήθελαν να αντιμετωπίσουν κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν θρονιαστεί στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος.

Οι επισκέπτες αυτοί μάλιστα είχαν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και φόβο στους ενοίκους του σπιτιού και οι μόνοι που μπορούσαν να δώσου τη λύση ήταν οι πυροσβέστες.



Φίδια σε ταβέρνα στο Αγρίνιο και σε κατάστημα στην Κοζάνη!

Ένας καθ’ όλα… ανεπιθύμητος «πελάτης» έκανε την εμφάνισή του σε μια γνωστή ταβέρνα του Αγρινίου, το απόγευμα του Σαββάτου, αναζητώντας μεζεδάκια! Ήταν ένα φίδι, που σίγουρα θα σκόρπιζε πανικό αν εκείνη την ώρα υπήρχαν θαμώνες.



Τι φταίει και έχει γεμίσει φίδια η Λάρισα;

Τι φταίει και έχει γεμίσει φίδια η Λάρισα; Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, ακόμη και στο κέντρο της πόλης το φαινόμενο είναι έντονο, με τους κατοίκους να έχουν θορυβηθεί. 



Τρόμος στα Ιωάννινα: Φίδια και σκορπιοί στον χώρο που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες (Φωτό)

Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της πρώην «παιδόπολης» Αγία Ελένη, στα Ιωάννινα έκαναν πορεία διαμαρτυρίας, για τις επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες ζουν.

Ανδρες, γυναίκες και παιδιά εξέφρασαν την απελπισία τους γιατί τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της εγκατάστασης υπάρχουν σκορπιοί και φίδια.